Якщо коротко - молодець!
Я вже думав не викрутишся
З всіх відповідей візьму лише ту про "помиріться".
Ну вбий не можу зрозуміти, де та межа, де ти справді не розумієш, а де вдаєш, що не розумієш.
Звісно, якщо дивитися суто з погляду офіційного Кремля (ну того, що озвучується), то можна таке собі в голові намалювати. Ну ще якщо жити в епоху газет. так, щоб не було ні телевізора ні інтернету і інформація лише уривками і без відео, суто текст і то з офіційного джерела...
Навіть не беручи до уваги фактор "он пєрвий начал!", навіть враховуючи, дійсно величезну миролюбність українців, навіть винісши Крим за дужки (чого в реалі не може бути хоча б тільки з суто дипломатичних причин) - залишається два великих смердючих туалети, у яких Пу закрив себе і нас разом із собою.
Звісно, планувалося зовсім інше. Новоросія і всі діла. Ну ви знаєте, від Харкова по Придністров'я. Але сі не стало. А сталися 2 туалети.
І тепер як би хто (Порошенко, Яценюк, Гройсман, НАВІТЬ ЯКИЙСЬ ІНШИЙ НОВИЙ ПРЕЗИДЕНТ) не хотів -
забирати до себе в хату ті 2 туалети не буде ніхто!!!Звісно, якщо б Пу справді хотів миру і дав ті туалети вичистити...
Але ж ми всі розуміємо, що такого не буде. Хіба буде інший президент в Московії і тупо дасть Україні зробити на Донбасі Чечню...
Інший варіант, про який я вже роки пишу.
Він більш реальний.
Ми оголошуємо ОРДЛО офіційно окупованими і від них офіційно відрікаємося. Повністю! Ніяких пунктів пропуску. Нічого. Хоче Московія - хай забирає собі. (але ж не забере. нафіг впали ті туалети).
А далі переговори, судові процеси. і Т.Д. Україна вже то почала. Недолуго правда, але почала
І цей варіант то варіант припинення бойових дій, але ніякий не мир з Московією.
Його вже не буде.
Хочете миру - поверніть Крим. А там далі будемо домовлятися.
Не йде так?
А чого Україна має домовлятися про мир лише по програмі повної капітуляції?
Ми що, на когось нападали? Комусь зброю і бойовиків слали?
Так що мрій не мрій, а не буде таких переговорів, про які ти пишеш.