Ну а шо незрозуміло
Так то інакше звучить.
Відповідь від: 07 Лютого 2015, 17:07:49
Війна нікому нікому крім того хто на ній заробляє щастя не принесе
З цим не згідний.
Пу не задля грошей людей на гній пускає!
Скоріше навпаки грошики то тю-тю.
Але " Там где был поднят российский флаг..."
Читайте їх "агітки"
Відповідь від: 07 Лютого 2015, 17:08:55
Цінність людського життя в Україні мало що вища ніж в Московії, і то не факт, тому цей фактор ті хто вирішує будуть враховувати не в першу чергу.
Відповідь від: 07 Лютого 2015, 17:17:55
Пу чого так єрепіжиться? Він розуміє, що якщо просто Україна жила б як жила, то тут нічого б не мінялося і Московія на нашому фоні виглядала б заможною і стабільною. Але от наша економіка дійшла до ручки (читай докрали вже практично все, що лишилося від союзу) і виявилося, що або Європа -або .опа. А що значить Європа? Це означає ВСЕ, ВСЕ під їх стандарт! Все від законодавства і судів до викидання сміття. Тобто років за 10 люди почали б звикати до порядку і рівень життя почав би рости. А що тоді Московії робити?? Був би бунт.
Тобто в злочинному олігархічному бардаку Україна хай би собі була, а так - зась!
І Пу зробив нам безвихідь, бо тепер Данбас нас вже нікуди не пустить.
І саме тому треба якось їх політично відізольовувати. Інакше далі будемо жити як жили.
Я розумію, що важко таке собі дозволити навіть подумати, але почитайте Краматоровку. Вона бачить життя в Краматорську. то прообраз "звільненого ЗСУ Донбасу". Так як зараз є там - так буде через 3 роки в Донецьку, якщо ми його завтра звільнимо.
Нам не можна ні федералізуватися ні залишати в складі держави Донбас, якщо тільки ми хочемо реальних змін хоча б за років 10 (тобто вже для своїх дітей а не для себе)
Відповідь від: 07 Лютого 2015, 17:38:21
Така моя думка. Буду радий почути аргументи проти.
Відповідь від: 07 Лютого 2015, 17:39:51
1. Уже зараз іде мова(неодноразово звучали заяви ватажків) про ЛНД і ДНР в межах адміністративних кордонів Луганської і Донецької областей. Пропонуєш віддати ці території також?
Я так розумію питання до мене.Якщо так то відповім. Я на разі казав би лише про страшення Пу тим, що віддамо йому ДНР ЛНР на попєчєніє. Якщо не вийде, тоді в тих межах, що є зараз (досить буде і того, аби було куди видворяти сєпарів). Якщо знов ні і вже постане питання - світова війна чи то - хай цілі відходять).
2. Де гарантія, що після захоплення території Луганської і Донецької областей (тобто отримання в подарунок через референдум), ЛНР і ДНР не захочуть іти далі для приєднання усіх земель так званої Новоросії?
А хто казав про захоплення? У підконтрольних територіях зразу питання а тому ж бюлетні про відхід до Московії!
Та Пу ще пришле чоловічків щоб зірвали референдум
Відповідь від: 07 Лютого 2015, 17:49:45
Содержание независимых ДНР и ЛНР, отрезанных от Украины, целиком ляжет на Россию. Восстановление разрушенного войной региона – тоже. Более того, Запад прекрасно поймет, что на такой шаг Киев пошел вынужденно, под давлением, поэтому санкции против РФ будут усилены многократно: Россию наверняка отключат от SWIFT. Для Москвы это чревато сплошными убытками, выгод для нее – ноль.
Конечно, Москва может пойти на продолжение наступления, объявив, например, что территория ДНР и ЛНР должна включать в себя территории Донецкой и Луганской областей целиком. Но продолжение боевых действий будет очень трудно объяснить даже российской публике: из войны за “освобождение” она уже по всем параметрам превратится в захватническую. Да и возможный захват новых территорий и городов принципиально ничего не изменит. Допустим, будет “независимая ДНР” на 20% больше нынешней. Для Кремля это будет лишь означать, что придется кормить на 20% больше людей. Военные победы не вернут непризнанные республики в состав Украины.
Да и как объяснить простым людям в России и Донбассе, что Кремль продолжает воевать с Украиной ради возвращения ДНР/ЛНР в Украину? Вроде бы год воевали за независимость против “проклятых укропов”, типа, завоевали ее, а теперь что? Снова воевать, чтобы вернуться в Украину? Тут даже самый ватный уберватник почешет затылок и поймет, что его дурят.