А ще постійно стояла жіночка біля православної церкви, постійно на когось кричала Крейзі Ніхто не в курсі хто вона, і що з нею сталось?
Мій чоловік розказував, що вона так спеціально себе поводить, аби люди давали їй гроші. Живе на Л. Українки 15 а. Її мама постійно гуляє з великою білою собакою по проспекті.
Я коли ще працювала на роботі, то навпроти нашого магазину (біля технікуму) один п'яниця, який явно не дружить з головою, завжди концерти показував. То на баяні грав, то просто пляшкою махав і щось кричав. Інколи на перехожих кричав або кидав пусті пляшки в проїжджі машини
Ще мені чоловік розказував, як до них в магазин дзвонив якийсь дядько, казав, що він з розвідки і все про всіх знає. Коли піднімали слухавку і казали "алло", то він відчитував, що неправильно відповідають до старшого по званню. А в магазин приходив з чорним кейсом, казав, що має автомат і всіх перестріляє
Тепер часто гуляю з малюком на майданчику навпроти Аристрократу, то бачу жіночку старших років, вивбирана як путана, губи червонезні, колготи з дірками. Якась дуже страшна...
Ще згадала, як колись давно сиділа в молочці, зайшов Валєра, замовив собі 6 коктейлів, і сказавши, "нарешті я до вас добрався!", випив всі одразу
Десь ще відео мала, але не можу знайти