Дуже дякую за відгук! Загалом особливих побажань немає, але хотілось би щоб субота і неділя були вихідні!
Ви написали писати Вам в приват, але я не знаю точно куди саме і кому?
Я вже є. Можемо спілкуватись.
Отже, є два варіанти на сьогодні.
Вакансії точно вільні.
Телефонували нині мені.
Почну з гіршого. Зарплата 1100грн. Робочий день з 9.00 до 17.00(крім суботи та неділі)
Від Вас вимагають обов,язково досвід роботи в торгівлі. Комунікабельність і т.д......Треба також вміти шити(на елементарному рівні). Підігнути й обрізати штани. Правильно зняти мірки. Робота на складі-магазині. Часу на навчання не дають. Стажування безкоштовне. 3-4 дні. Потім Вас скоріше за все пошлють. Може, я щось зрозуміла не так. Але сама якраз шукала роботу. Прийшла з тієї співбесіди зла й розчарована. Хоча шити вмію. На нормальному рівні....Мірки і все таке. Сидить там кадровик. Неприємна тьотя за 40. В неї фішка - говорити наказовим тоном. Принизити вас намагається з першої хвилити. Дуже ретельно вивчала мої доходи. Що не влаштувало в мені, то це те, що звикла паралельно працювати (підпрацьовувати) на кількох роботах. Основна теза "Людина після роботи хоче відпочити!"(Я працювала з 9.00 до 19.00. Після роботи носила кур,єрські замовлення. Потім вводила товар на сайт до 12-1.00....Але це на мою основну роботу не впливало).
Відповідь від: 27 Березня 2014, 22:40:56
Друга вакансія. Набрали зараз близько 20 людей. То на 14.00 год.
Логічним є той факт, що половина спробують і відсіються. Тому ще маєте шанс. Зарплата 100(120)грн в день. В нашому місті залишилось ще одне вільне місце. Графік з 9.00 до 22-23.00. Вихідні дні, свята(Паска також) робочі. Сезонна робота- із квітня по жовтень. Не факт, що Вас все влаштує. Також можливо їм не підійдете. Ще є вакансії в Фр. Там трошки інша зарплата й схема розрахунку.