це називається гірше придністров'я. Європа прогнила повністю, скрізь хоч срач, аби тільки їх не чіпали
Між іншим Придністровя уже більш ніж 10 років має .
Придністро́вська Молда́вська Респу́бліка (скрочено ПМР, Придністров'я або Наддністрянщина[4]) — самопроголошена "держава" у Східній Європі, територію якої міжнародна спільнота визнає частиною Республіки Молдова, проте остання не має контролю над регіоном. Займає майже всю молдовську частину лівого берега Дністра, а також кілька населених пунктів на правому березі річки. На північному сході межує з Україною (Одеська та Вінницька області), на південному заході — з Молдовою.
Незалежність ПМР було проголошено 25 серпня 1991 року, після чого між сепаратистами та молдовськими військами почався короткочасний збройний конфлікт, що завершився фактичною перемогою сепаратистів, підтриманих російською армією.
2007 року в ПМР було проведено референдум, на якому, за офіційними даними, 98% виборців висловилися за незалежність республіки і майбутню інтеграцію з Російською Федерацією. Результати референдуми не було визнано на міжнародному рівні. Станом на тепер конфлікт не розв'язано, він перебуває у замороженому стані.
Згідно із законодавством Молдови, Придністров'я має статус Автономного територіального утворення з особливим правовим статусом. Його незалежність не визнає жодна країна-член ООН, лише кілька держав з невизначеним статусом (Абхазія, Південна Осетія та Нагірний Карабах).
Столицею ПМР є місто Тирасполь, офіційними мовами — російська, молдавська (в кириличному письмі) та українська. Прапором ПМР є прапор Молдовської РСР. Валюта — придністровський рубль.