Тепер про те, що мені не сподобалося і що наводить на думку про "проплаченість".
1. Він занадто бравурно обсмоктав тему третього майдану на весні. То вже певно нема такого пса, який про то ще не гавкав. Я теж думаю, що будуть протести і демонстрації, але на відміну від нього (і до речі Царьова) я не думаю, що оті не проплачені акції протесту будуть саме на початку весни і що вони отак відразу будуть мати характер саме майдану та ще й зі зброєю. Він же чітко описав сценарій тих провокацій, що вже давно написаний, самі розумієте ким і де.
Звісно, якщо за пів року нічого в державі не поміняється то чи то влітку чи то восени чи ще колись народ таки не витримає. Але я все ж думаю, що Порох не на стільки сліподурний, аби того не розуміти. Думаю будуть двіженія.
Правда той же Цартов вже анонсував, що на випередження мають зіграти пастор з кріликом.
Думаю то можливе. Але тоді всі вони вже гратимуть відкритими картами. Затоненькі вони до такого. Ну і в такому випадку то була би нова ширка, бо думаю Юлька, Самопоміч і Ляшко пішли б за Порохом.
Відповідь від: 18 Січня 2015, 16:54:05
2. не сподобалася репліка про "мало російських військових". Дослівно не пригадую. Що мовляв майже їх нема.
Він коли то говорив - так скривився, що його тіло його видало і було видно, що він сам не вірить у то, що говорить.
3. як він виводив теорію кращих пацанів з обох боків...
Це навіть важко коментувати.
Звичайно є купа відважних людей серед сепаратистів, але аби йти на амбразуру то не завжди лише відвагу треба мати. Хто знає історію Матросова той мене зрозумів.
Відповідь від: 18 Січня 2015, 16:58:08
Я взагалі проти війни агресивної наступальної(спочатку треба відвоювати думки людей)
Я викладава вчора відео з каналу "Дождь"
http://forum.kalush.info/index.php/topic,8747.msg182621.html#msg182621 Може Ти не дивився. Може зміниш думку.
У тих людей ставлення до України формувалося десятиліттями. В мирний і досить ситий час!
Ти хочеш завоювати їх думки під час війни за рік-два???
Поки вони дивляться телевізор - нічо не вийде!!!
Може я не так зрозумів і йдеться про завоювання наших думок? Тоді я згідний - хай зроблять хоч 1/10 обіцяного:
децентралізацію (фінансову), подолають корупцію, реформують суд і міліцію, прокуратуру, проведуть реформи в економіці.
А поки вони навіть більше стріляють в нас, своєю бездіяльністю чи злочинною діяльністю, ніж у тих хто їх ненавидить на сході - кулями!