які там одиниці, більша частина там таких, і пох шо вони не розуміють що таке федералізація, там 15% активних сепаратистів, 50% пасивних сепаратистів, 20% яким на всьо пох, і 15% за Україну, от і все, щоб не говорили. Може в різних містах звісно порізному, але чим бідніші, тим більше сепаратистів.
хто з кримчан протвережуються, частина пасивних проросійських? І то всерівно більшість вірить що або це всього перехідний період, чи у всьому виновата Україна.
Не можу стверджувати по відсотках кого там скільки. Але давайте поглянемо на ситуацію з іншого боку. Коли почали зявлятись сеперетистські настрої на Сході? Я зауважив, що після виступу Лаврова про необхідність федералізації України, як виходу і т.д. Вони тоді ще заявляли що хочуть бачити на Женевській конференції Добкіна. Після цього понеслось. Тобто вже після революції, після Криму і після виступів ВВХ і Лаврова виявилось що частина жителів Донецької і Луганської області хочуть федералізації, або нам так це навязують. А до того вони федералізації не хотіли. Коли зелені чоловічки в Криму захоплючали стратегічні обєкти і всі знали, що це російські солдати в Донецьку і Луганську слова федералізіція не було. І тільки після згадування цього слова у виступах вищевказаних кондомів виявилось що більшість в тих областях хочуть федерації, відсотки якісь зявляються, голосування, президенти, і т.д.
А не здається вам, що це просто локшина, яку нам навязують, про 15% активних і 50% пасивних. Так звичайно є несвідомі, які по цей час бояться західно-бандерівської навали і зі страхом поглядають на захід.
А давайте глянемо ще раніше, рік назад. Все тоді було спокійно, ніхто на сході не боявся бандер і правого сектора. Це все наслідки роботи політагітаційної роботи Кремля. Чули б ви що говорять про Україну в Росії по радіо і тв. Був би я скажімо сибіряком, що ніколи не був в Україні - нізащо туди б не поїхав. Таке враження що в один момент частина людей перетворилась на правий сектор і бандер і всіляко знущається з нормальних. На барикадах один військовий на 5 бандитів з кримінальної групи правий сектор, при владі люди,що сповідують фашизм. Якраз щоб привести до влади фашистів бандери повалили законну справедливу владу. Хочеться брати ружжо і йти мочити бандер і ПС. В кафе в Росії питали мене як ми там поживаємо, як бандери, чи дають жити. Кажу бандери нормально, навіть можу вам їх показати. Ті кажуть а що у вас на телевоні відео, чи фото? Кажу - я бандера, той, той , і той бандери.Росіяни сміються , кажуть нет, ви не бандери, ви на них не похожи.Кажу а які мають бути справжні бандери? І тут довгий задуманий погляд, каже - жители Западной Украини. Кажу так ми і є звідти. І знову довгий задуманий погляд. Я відповідаю - ми действительно не бандери Бандерство передается через укус, а нас пока еще не укусили бандери. І знову дивиться на мене задумано. Що сказати - зазомбовані люди. Так само і на сході. Зрозумійте і там і тут живуть люди. А що хоче людина? Жить - хорошо, а хорошо жить - еще лучше. А от як цього добитись і що зробити в кожного різні погляди, в тому числі підправлені кремлем. Врахуйте є ж циганки і т.д. володіють гіпнозом, видурюють гроші, золото з хати люди виносять. А тут працює весь апарат можливостей сусідньої держави, гру, фсб і т.д. і досвід в них є і гроші і масмедіа і т.д.
Всі ми українці і треба будувати нову, кращу державу.