Я взагалі не розумію, як, після цієї кровавої революції, можна голосувати за тих осіб, які вже побували (чи є і досі) у кормушки
???? Де то повне перезавантаження, за яке кричали і вмирали на майдані??? Добре, Яника спустили, але крім нього залишилось дуууже багато "підводних течій", які практично там і залишаться і ніяких змін не получиться. Навіть та сама міліція та всі їх підрозділи працюють тупо по тій самій схемі, слухають "вищих" і це ті самі люди. Така ситуація не тільки сфері безпеки.
Народ, ну як так можна??? Вже дали нам можливість ДЕМОКРАТИЧНО це зробити (це для тих, хто каже що бандерівці дикарі екстремісти напали на бідненьких білих і пушистих депутатчиків) - так користуйтесь, думайте за що стояв майдан, за що вмерли батьки, чоловіки і діти?????
Ні за кого з кандидатів по-іменно говорити не буду, але мені здається ви мене зрозуміли. Дивують (страшно дивують) соціологічні опитування і рейтинги майбутніх виборів....
Можливо я щось нового вам не відкрила, всі це прекрасно знають.. але і далі-далі пропихають тих кандидатів, яких після революції взагалі не можна допускати навіть до вулиці де знаходиться ВР.... Мир всім і розуміння!