"Тут не дуже далеко",
наприклад, у Коломиї
живе задиристий м
алий, якому життя стукнуло сьогодні по голові круглою датою.
Вітаю тебе, з цією подією, Чак! Чим мені імпонує ця людина? Може тим, що усіх Водоліїв притягують нестандартні особи, які не бояться протиставити себе товариству, а висловивши "не таку" думку продовжують її відстоювати, інколи не маючи ні одного однодумця\підтримки? Так, Чак відкрито протиставляє себе, свої думки, принципи, погляди загальноприйнятим. І водночас він сам уміє "вислухати" співрозмовника. Уміє крізь висловлені нами думки, крізь нашу реакцію на пости побачити нашу сутність\особистість. А для чого? Щоб потім своїми троляцькими закидонами "достати" ту "особистість".
Може він поц, пардон, і грубіян?! Може. Але чому? Та тому, що Чак - то наше віртуальне люстерко. І своїми провокаціями і запитаннями-уточненнями він таки може заставити нас у те люстерко глянути. І вже питання - кого ж ми там побачимо, як сприймемо себе.
Що у ньому я ще ціную? Уміння сприймати інформацію та події не лише розумом, а ще й духом. Як на мене, він з тих людей, які в будь-яких ситуаціях\справах\(взагалі в будь-чому) націлений саме на пізнання самого себе. Бо знає, що не варто шукати Істину десь поза межами чогось - вона "прихована" у нас самих. Чак з тих людей, з якими коли щось трапляється, то вони знають, що то все "до добра і спасіння". Які стараються розібратися чому так сталось, зрозуміти і вчасно виправити\чи скористатися ситуацією. Причому - на благо собі і саме собі як духовній сутності.
Він не ділить людей примітивно на поганих\хороших, як часто робить це більшість. А якщо ділить, то на тих, хто згублює свою душу і на тих, хто старається врятувати її. І у певних сферах, на відміну від типових поверхневих Близнюків, його пізнання досить глибокі...
Що тобі побажати, Чак, просто не знаю. Бо ти і так уже щасливий. Хіба, що - залишатись таким, яким є та досягнути у своїх пізнаннях саме того рівня, якого сам захочеш!
Продовжуй ворошити форум своїми
умозаключеніями і не забувай, що за наїзд на голос ДДК ти ще отвєтіш мені
бо я дуже добропам"ятна