З вовками жити - по вовчому вити.
Альтернативи нема, хоча я довго намагався конструктивно дискутувати навіть з такими хамами, як ваш любимчик
gaarВідповідали черговим хамством.
"така думка" і мовляв незгідний - апелюй. А йому не потрібні ваші апеляції.
Сам запитав - сам собі відповів.
Навести приклади, коли Ваші "однодумці" обзивали, хамили - не було з їх боку ніякої думки, ніяких аргументів, тільки хамство?
І робили це систематично з перших моїх відповідей протягом трьох років.
Важко допустити - що Ви того не помічали.
Протягом тривалого часу я або ігнорував ті брудні випади, або реагував стримано і аргументовано.
Коли неодноразово звертав увагу на безпідставність навішування образливих епітетів, ярликів, вимагав апелювати аргументами чи фактами, які хоч якось піддають сумніву подану мною інформацію, мої аргументи - відповіддю було чергове хамство з боку ваших посіпак.
Скільки клонів на форумі Ви разом з ними маєте?
Я можу підняти записи, навести цитати в яких темах і коли, - де відкритим текстом хамили мені і порушували правила форуму ваші однодумці.Непомічати того бруду роками - було неможливо.
Отже, Ви хотіли зробити брудну роботу чужими руками - це блюзнірство.
-"А судьи кто?"
Ви навіть опускались до приписування цитат, без вказання місця і дати (хоча є прості інструменти для цього) - Ви і такими методами нє брєзгуєте.
Якщо у того, хто має важелі впливу, але ніяк на порушення правил форуму не реагує - то він не має морального права звинувачувати когось за адекватну реакцію на хамство.
За невідповідність займаній посаді треба позбавляти повноважень, котрими він або не вміє або не хоче справедливо розпоряджатись.
Остання Ваша спроба забанити мене з аргументом "З мене досить!" - то вже з серії "Нє подході ко мне - я абіділась"
Ви замість аргументів, в любих темах - займаєтесь флудом, наприклад поздоровляєте свого посіпаку з святом фірми
, я добре розумію, що це робиться, аби "забалакати" гостру тему, вичислянням ай пі, - все це є порушення правил, і за таке треба банити.
Але "кто ж єго посадіт, он же памятнік".