Де на хотлайні?
На хотлайні був не зовсім про магазин, а про доставку. Тому це було не інформативно.
Ви коли не будь чули про таку фірму H2O Mop?
Це не фірма - це початок назви товару (якби вказування на те, що тут використовується вода). Я не можу захищати якість цього товару. Але його функціональніть і те, що він займає мало місця при такому наборі можливостей - приваблює.
Ось відгуки про товар
Відгуки про товар я читала на 4 різних сайтах. Тому і купила. Хтось на щось жаліється, хтось - задоволений. Згідна - китай не Німеччина чи Швеція. Але головний відгук, який мене таки схилив остаточно до цієї моделі - був відгук реальної людини(не віртуальної, якої не знаєш), яка ним користується і пищить від задоволення. Поки що. Як у неї буде далі (і у мене) - покаже час. Тим більше, що Топ Шоп обіцяв прийняти товар назад протягом 14 днів, якщо він мені не сподобається чи обслуговувати 1 рік по гарантії. В основному. вони не так ремонтують, як замінюють на іншу. В основному усі негативні відгуки або від дешевих підробок, або від неправильної експлуатації - там потрібно заливати профільтровану воду(без солей) і регулярно очищувати штуцер. Якість щіточки - там і справді погана. Все інше - не можу поки що охарактеризувати.
не полінуйтесь перекладіть в гуглі,
таки полінуюся чи почитаю пізніше - бо УЖЕ купила ту швабру...Виявилося, що то на режимі 2 якісь неполадки. А от відпарює речі горизонтально і вертикально вона чудово і кахель - блистить. Все інше ще не пробувала - уже після розмови з представником ІМ.
Орудувати маленьким пістолетом з насадкою зручніше чим тією пластмасовою цяцькою.
Тут згідна.
По розмірах вони майже одинакові.
А тут кардинально - ні. Вона у мене стоїть у куточку і займає місце 15х25см у розібраному вигляді у коробці.
І то - для мене це уже забагато. А коробка з тим Керхером - буде займати місце у 3-4 рази більше. Такий прилад актуальний для квартир. А у мене кімнтка 2,3 на 4,6м і на цій площі - стіл-метелик, шафа, диван, ліжко-шафа і 3 комодика. Як матиму свою квартиру - напевно такого типу щось і куплю.
На хороші речі гарантію 3 міс не дають.
Ото ж. А на мою швабру, як я казала 1 рік гарантії. Але, не сперечаюсь з Вами на рахунок того, що краще брати фірмові речі. Тут я згідна. Хоча і китайські речі бувають не гірші розкручених брендів. Я маю на увазі - фірмові китайські, а не кустарні фабрики.
тому тільки топові моделі товару можуть собі дозволити напис made in Japan/Germany
Я думала, що Самсунг Гелексі С3 - то все таки топова модель. Таки хочеться вироблену саме в Кореї - мій друг працював у них на заводі і після цього проміняв Нокію на Самсунг (розповідав наскільки там високі критерії до оцінки якості і висока скурпульозність роботи). А моя улюблена Нокія - уже десятки років користуюсь моделями саме цього бренду - таки споганилась
. Та й все-таки Андроїд на зрівняти із їхнім Сімбіаном.
Ще раз дякую за відповідь