KARCHER SC 1020 - то зовсім інший напрямок - мені потрібно було багатофункціональний прилад для малесеньких приміщень. Ним мікрохвильовку, яка на висоті прикріплена не почистиш і він не такий маневрений. Я розглядала і його - перш ніж знайти і замовити ту швабру 5х1(більше тижня просиділа за вибором). На хотлайні я читала відгуки - там же і вибрала магазин Сокіл. Хоча і він, незважаючи на високий рейтинг - торгує китайськими підробками. І у Топ Шоп там не погана репутація - відгуки різні. За швабру мені сказали відразу в магазині, що то Китай, але не кустарний, а заводський по високим стандартам. Ціни по хот лайну також порівнювала. Але ж пишу - що купилась на те, що ТОп Шоп стверджував, що лише він є офіційним представником на Україні тієї швабри. Тай на тому сайті(Здоровье) гарантія на таку модель 3 місяці, а у Топ Шопі - 1рік. ТОму і повірила їм...Ще арно щось обговорювати може, бо я ще не розмовляла з їхнім відділом по гарантійному обслуговуванні - вони при покупці обіцяли в разі "чого" поміняти безкоштовно.
За відгук - дякую Dron . Зараз зайду на Фотос. Бо у того магазина, який має найкращий рейтинг на хот лайні - також китайські моделі. Добре, що хоч пишуть відверто Самсунг - виробник Китай. Походила по кільком ІМ з високими рейтингами і розчарувалась у засиллі китайської продукції під різними марками.
На Фотосі не пише виробника взагалі до Самсунга.