ввів у органи державної влади, діяльність яких пов'язана з державною таємницею та національною безпекою громадян іншої держави і не простих громадян, а працівників спеціальних служб, що працюють на користь іншої держави, у якої є зазіхання на суверинітет нашої держави. І не просто ввів а судячи з усього з повноваженнями віддавати певні накази тобто впливати на національну безпеку України.
- цей Президент, довів все до того, що жоден орган державної влади не працював за законом, а лише обслуговував Президента, а ми усім їм за те що вони нас нищили у мирний спосіб платили, а також за все інше, що Президенту було потрібно...золоті батони, за послуги моніторингу нерухомості за 15 мільйонів гривень і багато чого...
- Коли його народ почав вимагати від нього змін...Він, за наказами , як сказала його вірна соратниця Анна Герман якоїсь "Третьої сили" нищив українців і врешті почав напряму і відрито їх розстрілювати... Через снайперів, які за усіма нормами в усіх країнах ніколи не затосовуються у вуличних протестах...
- коли він зрозумів що йому цього не простять і просто втік...Йому не дозволили це зробити просто так його господарі, і заставили відпрацювати...Президент 46 мільйоної країни написав прохання про ввід на цю територію іноземних військ, написав від імені народу України, як ніби то чинний Президент ввести війська на територію України...Таким чином накликаючи смерть не на 100 чоловік яких розстріляв, а на тисячі, а можливо десятки тисяч людей, на свою країну...На роки, а можливо інціюючи ще й сплячі міжнаціональні конфлікти...
Саме цей лист як одну з підстав, показував сьогодні представник Росіії в ООН...
Звісно крім листа, як вони формулюють, війська окупували КРим через загрозу приїзду на територію Криму аж цілого потягу "фашистів" та "бандерівців" як сформулював сьогодні представник Росії...І тому на захист російськомовних жителів що живуть в іншйій країні, ну як наприклад вони живуть у США, чи НІмеччині...Россія оголошує війну...Лаврову взагалі навіть не ікнулось коли він назвав жителів КРима "своїми співвітчизниками"...
Одним словом, один завгар, розікрав казну УКраїни, вбив кращих наших синів руками не виключено снайперів іноземної армії та руками беркутівців частина з яких прийняли російське громадянство ( підозрюю ті яким явно відступати через злочини нікуди), втік і перед цим кинув Україну у війну...
До цього вже два роки він вів пропаганду про якихісь ефімерних фашистів які винирнули явно за технологією сусіда, який лише цю тему і плекає вже 70 років ..тему боротьбу з фашизмом, тому обрати фашистів це було святе...Адже це найворогіший ворог, а зв'язати їх з бандерівцями, атих з наіоналістами пізніше було вже справою планомірної промивки мозку...Це не могло виникнути в толерантній Україні яка не спекулювала святинями народної памяті..Це прийшло звідти і стало зрозуміло чому...
Стало зрозумілим, аж тоді коли причиною вводу військ стали фашисти і загроза життю російськомовного населення
Не знаю і не пам'ятаю в історії більшої зради....
І я прошу вибачення перед нашим Урядом зараз за будь-яку критику...Якщо попри це все, попри те що сьогодні абсолютно зрозуміло було у Раді Безпеки ООН що весь світ на нашому боці але нам все ж доведеться вступити у війну, я понад усе хочу побачити на лаві підсудних в Гаазі, саме цю людину, поруч з його господарем ...
Але якщо весь цей театр абсурду закінчиться, а я все ж вірю що так і буде, я хочу щоб ВИ дорогий Уряд ніколи не забули, що за цю зраду, ми дутимимемо на воду, і якщо все буде як зараз...Ми поки терпимо, бо не до того, але якщо... незрозуміло з яких архівів зявився Голова Верховної ради який зосереджує усю повноту Законодавчої і ВИконавчої влади в своїх руках і є вірним цербером кадидата в президенти ВОНОЇ І коли ВОНА починає свої манипуляції і президенську гонку починаючи з першої години ночі на четвертий день як вийшла з СІЗО бо тепер контроль над національним ТБ перейшов до влади, і тепер тут немає місця для опозиції (ми насправді втомились від них це правда і ми вдячні, але це не те за що ми боролись, ми боролись за демократію)... Так от, якщо така ситуація не зміниться, ми знесемо ВАс і зітремо з такою жорстокістю що попередня Революція з вами на чолі, а точніше ні з ким не на чолі, здасться вам дитячим садком...У цьому я теж впевнена...