Увага!
advokat популяризує відверто антиукраїнський сайт, досить ПРимітивний, як і все від ПР,
нібито заснований "простими людьми" (ну мы то знаем ))
той сайт - то є засіб для публікації всілякої дезінформації для дискредитації опозиції
(ото сказанув ))
і бойкот
Та що ж Ти невгамовний такий
В Тебе конкретно якась особиста антипатія до мене??? Я собі не дозволяю виставляти свої припущення щодо певних форумців на широкий загал,оскільки не володію фактами, які б підтверджували здогадки. А тут постійне намагання затикати рот. Що поганого Ти вбачаєш у моїх постах? Ну і що, що я люблю почитати саркастичну (нехай навіть провладну) українську кривду? Ну і що з того, що мені подобається стиль викладення статтей грамотними журналістами (шкода лиш, що прибічники майдану не створили щось на кшталт, було б цікаво почитати веселі історії і про діючу владу) ?
Там справді багато цікавих статтей. Неможливо ж мислити так однобоко
Для того, щоб скласти власну думку, необхідно бути в курсі того, що відбувається як у нашому таборі,так і у таборі противника. А вірити чи ні тому, що пишуть на сайтах, особиста справа кожного. В моїх постах, зауваж, не має закликів вірити тому, що в таких статтях написано, мені лише цікаво взнати думку форумчан з приводу таких статтей. У нас на форумі зрештою не заклад для душевнохворих, щоб писати лише восхваляння і позитивчик про опозицію, чи я завдаю Тобі душевного болю викладенням статтей такого змісту? Якщо простежити мої дописи на форумі, то це думки не тільки з приводу вдало спечених пиріжків чи гарно заштопаних шкарпеток (образно кажучи). Ті, хто знають мене від дати реєстрації, могли зауважити, що я завжди не була осторонь тем суспільства та держави. Тим більше, що в теперішній ситуації мало хто осторонь таких тем. Щоб розвіяти Твої сумніви, doctor-maks, відповім, що ні я, ні будь хто з мого оточення, не є членами ПР/КПУ чи будь якоїх іншої партії або їх прихильниками. Прагнучи звільнити Тебе від необхідності блідого творчого фантазування, пропоную просто спитати мене особисто, а не займати теми безглуздою, абсурдною писаниною. Свого часу я була членом партіїх "Сильна Україхна",допоки не стало відомо на чиєму боці грає Тігіпко та що собою представляє. З тих пір я в політиці участі не беру, це і пояснює,чому в певних випадках я дозволяю собі певні судження на політичні теми. Ось і вся історія про любов.
P.S. Вибачайте за флуд, клятвенно обіцяю більше не реагувати на такі провокації на мою адресу