Тільки повернувся! Ну значить так!!! Прийшов я десь в 01.20, біля входу було людей 20-ть, я ще рахував навідь! Не зрозумівши чого так не активно я навідь засмутився! Запитавши людей чого і що, і яка думка у людей на прохідній, сказано було що все спокійно і вся масса біля виїзду! Я згадав по старій пам"яті де виїзд пішов туда, а там було людей близько 50-ти, .... ну уже веселіше! Послухавши, подумавши вирішив побути скільки совіть позволить! На довго стало получається
Тишина повна, ніхто не виходив, ніхто не розганяв, навідь телебачення не було! Але це таке! Люди добрі приносили каву і чай, а під ранок навідь цигарки! Ворота закріплені наглухо, ключ від колодки у Сікори (як повідомили), в колодки напхані сірники, і ще плюс замотано грубим дротом, який тепер не можливо розкрутити! Під ранок близько 07.00 до нас через паркан війшов грубий дядько в пагонах і з сарказмною посмішкою запитав щось, (ну як ви тут) щось такого плану! Така же відповідь пролунала, на що він розвернувся і пішов! Засмутило одне, була домовленість що кожних 4 години будуть мінятись люди, прийшли одиниці, і в кінці нас було близько 15 чоловік! Прийшов біля 7-ї ранку Очкур, казав що по радіо мали дати оголошення щоб люди підтягувались! Я пішов в 07.30 ще не було нікого! Люди стоять і чекають! Ось така історія! І багато чого є ще але це згодом! А і до речі, зі мною був наш форумець, а чи може я зним,
були разом!!!!! ... Ростислав, я не знаю його "нік" але він ще там стоїть! Молодчинка хлопчинка!!!!