а на ковші сербського трактора написано " у калуш"
Ти диви, точно!!!
Відповідь від: 03 Грудня 2013, 22:04:15
Янушеску сумлінно дотримується сказаного. Він, на відміну від Ющенка, дотримується своїх обіцянок
Пацан сказав - пацан здєлал.
Хоча, думаю, що він тут маріонетка.
Мені не зрозуміло, хто ж оплачує "банкет"?
Пригадується крилата фраза Івана Васільєвіча (Юрія Яковлєва - світла пам"ять,
помер кілька днів тому):
"
Я трєбую продолженія банкета!"
Отже:
- Березовського вже нема.
Порошенко - примазався - просто нюх у нього добрий. В любому випадку він виграє. В випадку успіху - він був на майдані
, і його п"ята каналізація чесно новинила - його вклад.
В випадку провалу - то він же в ролі миротворця виступав, правда його послали подалі
"мирні" демонстранти.
"Кролік" версії "толкає", але на холєру мені йому вірити?
Може то Фірташ замутив? Хочуть Азарова усунути, а свого поставити. На такі висновки наштовхують деякі тєлодвіженія його людей у владі, а саме Льовочкіна і Богословської. І те, як вони стрєлки переводять на інших сопартійників. Плюс "чужой срєді своїх" - Жванія.
- Ето ж-ж нє случайно.
Адже ПР - то такий клуб по інтересам, в якому промислово-фінансові групи перетягують ковдру кожен на себе.
Відповідь від: 03 Грудня 2013, 22:23:56
тракторист скоріше за все Посмішка
Прізвище?
та пройтись по колгоспам і де немає тракториста значить все ясно
Назови мне его имя, сестра!На тих відео, де тільки виїжджав бульдозер з Майдану - там був тракторист в синій куртці і натягнута по очі, що лиця не видно, а вже коли перед "космонавтами" заслон посунули - то вже в червоній куртці, і не закривався.
Цікаво, дуже цікаво - що то за "шумахери" такі???
Там на одному відео перед наближенням до заслону промелькнув чоловік, дуже схожий на Дмитра Корчинського.
На самому початку його видно: сивий, вусатий з коштуром.
Нє, я ніц не кау! Мо просто собі стояу, ніц не робиу
, бо покім йго не видко було.