Мої знайомі жили в Асторїі. Я була в гостях. Може там є різні номери...Але, там, де вони жили в кімнаті не було санвузла, душ і туалет один на поверх. Хоч, у них чисто. Але, коли в ресторані гулянка - чути в кімнаті добряче.
В Кондраті - на верхньому поверсі (де дешевші номери) запах диму присутній. Хоча "упаковка" майже одинакова - велике ліжко, столик, крісло, телевізор, санвузол - душ і туалет, як і в дорожчих номерах. Вони просто більш просторі і краще провітрюються.
На Пасху до мене приїжджали знайомі, то ми зняли квартиру в Баварії. Там мені сподобалось найбільше. Єдина незручність - треба наперед замовляти наявність грячої води.Але, це,здається, не для всіх квартир. Сподобалось те, що одномісним номером вважється 2х км квартира. Бо спальня одна, а в залі - не велике ліжко, а диван. А 2місним номером відповідно є 3км квартира. Тут себе почуваєш по-домашньому - хочеш можеш і готувати собі сам.
На рахунок тараканів, благо, ніде не чула.
О, до Зірки ні разу не добиралсь. Ще маю інфу зі шкільних років, коли туди селили учасників змагань. Знаю, що нікому там не подобалось, але то було ще ого-го-го коли.