який вибір та ціни в Соломоні ?
Вибір непоганий. Можна заблудитись. Працює п,ять кас. Ціни середні
А мені не сподобалось.Вечером пішли з дівчиною до йолки.Вертались,уговорив повернути до Саломона.Прийшли,лишалось ще пів години до закриття ... Зайшли ... смішно виглядало як продавці ну тіпа касирши бо вдягнуті так само .. одним словом соломонші набирали товар і самі собі продавали ... ну розумію провірка ...Ходили .. дивились .. місця дуже мало,тоїсть тіпа мале приміщення ... не сподобалось це ... оформлення дизайну також якийсь галімий ... вже здивувати немають чим ? Враження таке було,ніби скупили б.у. прилавки ... з двп різних каркасів наробили,на них наклейки наклеїди .. і то так тупо як б.у. виглядає ... Взяли 2 морозива Дзідзьо ... не їв був ще ,а дівчина казала дуже смачне ... і маленьку пачку кальмарів чогось вкортіло їй .. заплатили 10 грн ... Для ванни багато пріколів є тіпа піни для ванни чи як воно там сі називає ... бульки тіпа ... різні ... На касі питаюсь коли через інтернет можна замовляти буде ... в отвєт не знаю ... А хто знає ? Я стажируюсь ... каже ... На тому і пішли були ... Одним словом ще один в Калуші ганделик бариг (чому ганделик
бариг,бо ні одного супермаркета в Калуші нема цілодобового ... ) Врізалась цифра пачка вареників упакованих ... не велика пачечка 20 грн ... пельмені котячі маленькі ... 5.05 )))
Відповідь від: Січня 05, 2014, 20:50:13
Відповідь від: Січня 05, 2014, 21:02:14
Відповідь від: Січня 05, 2014, 21:06:05