Ну торгівлю там збирають-розбирають. І торгують не в болоті і серед сміття. На лондонських базарчиках не плодяться коти, собаки і пацюки. Я взагалі не розумію як можна порівнювати торгівлю у двох містах, зовсім не схожих один на одного. У нас по благоустрою як мінімум 50-60 років різниці. І взагалі, я за місто без вуличної торгівлі, і без різниці є вона в якомусь європейському місті чи немає.
пару уточнень . часто торгують в болоті ( це знамениті базари на полях ) і серед сміття ( яке потім прибирають ) . Не хочу тут баснювати , тому при можливості попробую зробити фотки про дані моменти .
А собак і котів на вулиці бачиш дуже рідко - хіба що з власниками ( ну а коти - то це окрема каста ) . Тут по вулицям бігають лисиці , щурі , білки . Відносно мишей і щурів - то також можеш погуглити і знайти докази , що ці тварюки живуть як в ресторанах так і в супер магазинах .
Відносно мене - то калушани самі можуть "голосувати гаманцем" що їм вигідніше і краще . І не забувай , що часто торгаші на вулиці просто немають грошей на аренду приміщення . Я не хочу тут щось доказувати , просто завжди варто дивитись на будь яку проблему з різних сторін ( і не забувати , що вуличні торгаші теж платять податки в калуський бюджет , а наприклад великі мережі лише там , де зареєстрований їх офіс )