У місті є і інші служби, які за визначенням мають щось робити, але того чомусь не видно.
Назвіть хоч одну іноземну фіму ,яка почала у місті серйозний бізнес із інвестиціями за час коли при владі теперішній мер?
Те, що скопитилися Будмаш і Карпатська кераміка - то не до нього питання, але те, що нічого нового тут не відкрилося - то питання якраз до нього і його служб.
Не ті в нас люди при владі. Не сродною працею вони займаються. Я не знаю чим вони там цілими днями займаються, але судячи з візуальних змін в місті за останні 4 роки не цілими днями, ну і можливо не завжди займаються (хіба що регулярним підвищенням своїх окладів та виписуванням самим собі премій). Комісії, інспекції, які вони так люблять проводити, головують на них, виступають, це не більше ніж бюрократичне окозамилювання для протоколу. Аж тошнить від цього театру лицемірства.
Якщо 2 фонтани і пару сот метрів тротуару (часто абияк мощеного шматками, на різних вулицях) в 67- тисячному промисловому місті це вся робота, то це триндець. Насправді все те добре, що зроблено (чи могло бути зроблено) за їх каденції це ніякі не досягнення, це їх посадові обов'язки!!! І не більше. Але вони їх ганебно виконують. Я би сказав - навід*бись. Факт - більшість наших муніципалів - це жалюгідні, дріб'язкові, меркантильні бюрократи, які потонули з головою в корупції та створюють видимість роботи, якої по суті і немає.
А щодо Матвійчука. Припускаю, що Матвійчук немає жодного відношення до керівництва містом (як і Зеленський). Він просто ширма, яка вміє говорити. І то не дуже виходить...