Ну раз громадськість вдає що все класно у нашому "королівстві", то почну сам
Центр міста! Європейського.
Вулиця Костельна
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:23:18
СРАЧ!!! Зате бордюри побілені! Там де ще є...
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:30:19
З іншого боку не менш "живописно"
Ви можете заперечити, мовляв то ж не тротуар.
Але за роки "мерства" Насалика то вже і не вулиця. Правда ж?
Могла б бути пішохідною.
Але зараз то більше на декорації до гри С.Т.А.Л.К.Е.Р. схоже.
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:33:23
Танкодром, нє?
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:37:39
Ще одна "окраса" "європейського" міста. Центру міста!
Це вулиця Цеглинського. Вона тупикова, тому за визначенням пішохідна. І пішоходи там ходять, бо ж з'єднує площу "невідомих" "героїв" з вул. Підвальною.
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:46:33
наражаючись на небезпеку поламати підбори, а то і ноги, сміливі жителі "європейського" міста нерівною ходою долають перешкоду.
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:49:44
Видатний український літератор, Григорій Цеглинський, якому нещодавно обновили меморіальну дошку, дивиться на той срач і здається пускає сльозу сорому за нащадків.
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:53:44
Пригадуєте, недавно наші дупутати засідали і радилися, як же вберегти пам'ятники "нашим героям" від вандалізму. Навіть зобов'язали п. Крохту аби камери поставив.
Щановні дупутати, я вас заспокою. Нашого Бандеру напевно ніхто не нівечитиме. Ми вже самі то за них зробили
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 16:57:39
Ми всі, і депутати міської ради, і представники політичних партій і навіть можливо мер, роками ходимо повз ті колдобини і вони вже нам так замозолили очі, що ми просто їх не помічаємо.
Тому то я і прошу вас, тих хто ще помічає безлад і безгосподарність (якщо такі звісно є) і хто хотів би, щоб наше місто було кращим, викладати свої фото сюди. Можливо чиновники побачивши, що людям це не байдуже таки візьмуться відпрацьовувати гроші, які ми з вами їм платимо. непогані до речі гроші
http://kalush.info/page/miskij-golova-i-jogo-zastupniki-opriljudnili-svoyi-dohodiВідповідь від: 20 Квітня 2013, 17:14:11
А ще крім вищезгаданих добродіїв, ми з вами, калушани, маємо ще депутата Верховної Ради!
Я не буду розповідати вам у чиїй власності чи розпорядженні знаходилися чи знаходяться будівлі та їх частини, які зараз будуть на фото (там для того будуть таблички), але було б приємно побачити ті фото на сторінках газети "Сіль", а ще приємніше було б побачити за деякий час зовсім інші фото тих самих місць, на яких би все виглядало не так "гарно".
На перший погляд ніби все ОК. З переду
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 17:21:00
А ближче
Про оте позорище що з боку, де жаби розводять, тут не пишу, бо то окрема і не надто гарна історія.
А ми їдемо далі попри "Асторію". то ж ніби один з кращих готелів і ресторанів, а ...
збоку
ззаду
біля кого такий порядок?
І навпроти
а збоку
навіть нема як бордюри побілити...
хоча видно, що пробували "наводити лад"
Відповідь від: 20 Квітня 2013, 17:35:20
Не ображайтеся на мене, панове і на підлеглих своїх злість не зганяйте. Я лише хотів показати вам наше місто таким, яким бачу його я.
Як добрі ґазди, ви би мали постаратися і зробити так, щоб коли до нас з вами приїдуть гості з інших міст, вони не висловлювали здивування від того, що у Калуші люди чомусь мають за звичку ходити по дорогах, бо "тротуарів не на всіх вистачає".