Звичайно можете перенести,бо в деякій мірі це флуд і почав його я. Але мені здається саме в цій темі він і має місце бути.І не тому ,що я якись цинік і бездушна тварь яку не цікавить чуже горе. А саме тому що неймовірно важко втрачати знайомих і рідних. Я повністю погоджуюся з ярома,в тому ,що якщо пацієнт без грошей його відправляють помирати.А якщо з грошима то спочатку витягують все до копійки. І можу якщо потрібно навести з десяток реальних людей і випадків на підтвердження цього. Це часто виглядає не як медичний туризм,а як суперприбутковий ціничний бізнес.Тому дуже б хотілося,щоби люди нарешті знайли ліки від цієї страшної хвороби і щоби вони були доступні ВСІМ. І справді не віриться,що їх нема.Людей швидше за все обманюють.Це так як вибачте за порівняння нафтовий бізнес,поки є можливість качати в кишені мільярди ніхто альтернатив розвивати недозволить.На останок ще напишу .Минулого року померло кілька знайомих.І ніхто із них немав тисяч доларів на туризм.І зібрати такі кошти немогли.Вони не діти ,у них не було доступу до соц.мереж.І продавати було нічого.Та і занадто багато зараз звертаюся в мережах про допомогу,люди вже не завжди вірять і не дають.Тому прошу Господа Бога,щоб знайшлися такі ліки,щоби були доступними були. І щоби і бідні люди мали шанс на життя.