ДОБРОГО ВЕЧОРА УСІМ
...я тут вперше,не знавець у користуванні цим форумом. Моє ім'я Ксенія -я мама маленької Полінки-Соломійки. Моїй крихітці всього лишень 6 місяців, але ми вже хворіємо на неприємний недуг. Діагноз-гіпоксично-ішемічне ураження цнс. Синдром рухових розладів,симптоматичний епілептичний синдром. Ізольована гемангіома на пр.гомілці. Дисплазія кульшовихсуглобів, переважно зліва.Діагноз встановили у Львівській чорнобильській лікарні. Початок дуже неприємний почався з м.Івано-франківська, куди нас відправили на обстеження узі. У Івано франківську нам сказали, що у дитини кісти і водянка в голівочці, не закривається серцевий клапан, опущена нирочка з осадом, збільшена печіночка. Призначили курс лікування......цей курс лікування призвів дитину до того, що почала дитинка завмирати....своїми силами ми зібралися тай поїхали у Львів. Після остаточного діагнозу за півтори тижня нас виписали додому. Щоб нашу донечку вилікувати потрібні кошти і дорога по лікарнях, це все коштує не малі гроші. Симптоматичний епілептичний синдром вже лікується у нас на Україні...Так як у нас багатодітна сім'я, ми не спроможні без вашої допомоги поставити нашу донечку на ноги, просимо допомоги у всіх нерівнодушних людей допомогти нашій сім'ї, якщо ваша ласка. Бо за 1400 гривень допомоги на дитину і мізерну зарплатню нашого годувальника - це не можливо. Ми зверталися по церквах нашого міста, де нам не відмовили і допомогли у розмірі 1375 гривень, а коштів добратися до столиці ой як треба. Допоможіть будь ласка нашійПолінці-Соломійці стати кріпко на ніжки, щоб позбутися неприємних недуг. Не будьте байдужими. З повагою Полінка-Соломійка і мама.