, , А в районі? Доводилося бути проїздом через Верхню (відкрили недавно нову церкву). Не знаю на якій стадії готовності в Кропивнику нова, теж досить велика, церква (а починалися будови з калуською майже разом!!!) - проте раніше бачив, що була перекрита і поштукатурена. В Сівці-Калуській - дві!!! греко-католицькі церкви - спромоглися.
На підтвердження цих слів, хто не бував у тих селах, даю можливість глянути на фото новозбудованих церков. Знайшов в своїй колекції - нові церкви на фоні старих (люблю фоткати пам"ятки архітектури).
Прочитав цю тему - заставляє задуматись... Порівняйте фото фундаменту в першому пості і ... мої фото!!!
2000-2011 рр. будови (вже діюча)
2000 р. - початок будови (йде до завершення)
а роки початку будови здається збігаються Якщо не помилюся, то десь 15 років
Різницю помічаєте? Церкви ж не маленькі, а села - не великі!
Разом якось контрастніше
Від Кропивницької будови я в шоці
, а вона діюча?, та й яке то має значення? БОМБА!
[/quote]
а роки початку будови здається збігаються
Якщо не помилюся, то десь 15 років
Різницю помічаєте? Церкви ж не маленькі, а села - не великі!
Ото ж бо!
Народ, прикиньте таке:
у 2000 році ідалі не було церков УГКЦ Калуші ніяких, крім Св.Михаїла, Загірря, Хотінь. Іншими словами уявляєте, яка була концентрація грекокатоликів в центрі? По-любому, більше, і ще тоді не пішло стільки народу в свідки Єгови, не пішли по інших конфесіях, до Православних стільки не пішло "бо там тепліше".
Корочше гроші тоді так точно не жаліли як тепер, я і писав, чкільки жертвували мої родителі
, але то таке , жертвували еа Церкву. Видать точно будували її не для прослави Бога, а як робочі місця для сімї?
Якшо такі села в скільки раз менші за Калуш сотворили таке, то шо заважало таке сотворити в Калуші. Нічо на голову після цього не приходить? Ще поговорю з батьками, буде час, все підсумуЮ, проаналізую. Вони в ШОцІ від фоток! ССпасибі тобі pomichnyК, хто б ти не був
.Краще один раз побачити.
Відповідь від: 02 Лютого 2013, 11:53:22
І ще: цю каплилицю, що зараз стоїть на Лесі Українки, по неперевірених джерелах, але я їм вірю, будували за гроші віділені з бюджету міста, а не з жертвуваних, як я думав до тепер, чому і був спокійний, що хоть шось!