За тиждень ніяка чиновницька пика не поцікавилась тим що я написав про болото.
Ще приклад. Написав щоб організували автобус в Долину.
27 дітей мають самостійно добиратись на ЗНО з фізики, бо транспорту не стає))), та і батьки виявляється самі не хочуть, щоб дітей відвезли автобусом. Один я такий негідник. ))
Замість того щоб вирішити проблему, подзвонила мені пані з відділу освіти, і командирським голосом вивідала де вчиться моя дитина. Після чого кинула трубку і.... наїхали на директора гімназії і бідну класну керівничку, бо бачте їх потурбували негідні батьки. І вчителька бідна мусіла шукати хто із батьків, з тих що дуже хочуть самі везти))), візьме мою дитину. З того всього буду везти теж сам.
Дороги торба, якісь незрозумілі ідеї з автостанцією на ринковій, які виглядає так і залишаться цього року на папері.
На нарадах, то мер зачитує дописи під фейсбук нарадою сам, то заставляє озвучувати їх підлеглим, а йому давати роздруківку?!!! в 21 віці))) тепер вроді вже не друкують, але і не озвучують толком. Мабуть починає надоїдати. ))
На офіційному сайті ніби зробили звернення, але коректно не працює.
Питають пошту, телефон при зверненні, але толку з того? Після публікації звернення і відповіді, мали би приходити копії відповідей на пошту людини. Загрузка фото не зрозуміло чи працює.
Звернення не відправляється з першого разу, перше вискакує помилка, а за другим разом іде. Хоча це може тільки у мене так.
Єдине, що з карєром щось пробує. а по господарці якось сумно все.