куди дівають 20к води і для чого взагалі ті 20 ку якщо їх не продають?!
Вадим, перечитайте цю тему за 2009-й рік, Сонечко он знайшла. Я тоді наводив приклад з друшлагом.
Інший приклад. Стоїть бак для води, весь дірявий знизу. В нього насосом подають воду. Вода знизу тікає в землю, але насос підкачує. Можна це робити цілодобово (комунізм, пий скільки хочеш і коли хочеш). Але треба платити зе електроенергію для насоса. Можна завести графік, качати в бак на пару годин, за цей час людям треба напитись і запас зробити. Витрат буде вже значно менше. А є третій варіант - поки насос не качає і бак пустий - пробувати залатати діри в баку! Але ж хто це робить??
Я готовий отримувати воду по графіку. Я вже так жив колись і не вмер. Я готовий перенести ці незручності, вчасно і повністю платити
за спожиту воду по тарифу. Але я хочу знати ДЛЯ ЧОГО, ЯК ДОВГО і ЩО РОБИТЬСЯ для зменшення втрат! Якби Яковина (Насалик, Матвійчук) сказали: люди добрі, давайте потерпимо пів-року по графіку, за той час зекономимо кошти, а ще докладемо і відремонуєио мережі, зменшимо втрати і врятуємо підприємство (бо іншого немає) - то я би зрозумів це і підтримав. Але коли мені кажуть, що графік - це помста населенню за неплатежі (неправильне голосування на виборах), то хочеться дати комусь по писку.