то що там з проспектом.
Поки що стоїть собі без змін, звільнений від лежичих мєнтів.
Хіба раніше снігу не було?
Був... минулої зими.
І чому у Вістовій проблеми?
Тому що багато водіїв думають шо вони нагліші і хитріші за інших.
Як би всі їхали в ряд, то може би таких проблем не було.
А то вчора почалось з того, що у мене в машині поламався правий дворнік і я їхав як у танку. Колеса на машині стоять ще літні і це також додавало екстріму. У Франику на вул. Василіянок застряв тролейбус і вже там я втратив дорогоцінний час - десь біля 25 хв. Обминути тролік допоміг широкий тротуар. Далі на трасі мене чуть носило і я їхав дуже повільно, загалом як і всі. Перед Майданом один чувак вже кукав в кюветі. Передімною їхали Нива, яку разок розвернуло майже на 360 градусів, і сімка, яку також носило по дорозі як сраний віник.
Села Павлівка, Майдан і Боднарів на першій передачі, але долались без особливих затримок. Повністю рух тормознувся перед Вістовою за 200 метрів до медведів. З того місця і до зупинки під дубом, а це десь 400 м я долав 2 години.
Спершу думав, що десь на схилі у самій Вістові сталась якась аварія, але як виявилось, то просто наглюки зробили затор на спуску і вже сама ситуація розрулитись не могла. Просвіт настав перед 21.00 год., коли за справу взялись працівника ДАІ. Ще ніколи я не був так радий бачити дядів з полосатими жезлами.
Вони ті фури, шо прагнули безрезультатно проїхати вверх, приперли до обочини, пропустили трохи машин до гори, а далі гусачком пустили всіх тих, хто стояв зверху села. Далі на вїзді в Калуш я побачив затор біля кольца зі сторони обїздної. Спершу подумав, що аварія. Як зясувалось пізніше, то ДАІ не пускало машини на підїзди до Вістови, аби не створювати там затори. Кажуть, що черга машин тягнулась через всю обїздну і аж до Голиня.
Після вчорашніх нервів та переживань і дієти не треба.
Загалом я лишив машину в гаражі до вихідних. Виїду на рідні дороги лиш після того як поміняю колеса (хоча б передні) і зремонтую дворнік.