що ти язиком своїм таляпаєш єрунду всяку.
таляпають свині в гівні а я розмовляю.
де можна заробляти..а тим більше в калуші??колись на хімії 20 тис населення калуша і калуського району працювало..зараз 2тис,і далі скорочують
сидіть і далі чекайте поки скоротять вас.
роботи в місті нормальної нема і не нормальної тож майже нема
грошей на нормальні прод харч нема в людей
так шукайте не в Калуші?!ппц сижу чекаю колми звільнять але роботи нема. Що ви зробили що б щось змінити в каптьорі на роботі обговорювали який шеф хреновий?
бідують по чорному без роботи і без нормальної їжі я вже не кажу про нормальні речі(все на гумі беруть в останній день)...
почекайте ще трохи може не звільнять?
Їздять в польщі на буряки ,клубнку..в росію на стройки..так і ледве зводять кінці з кінцями
та ви і туди не їдете а хочете жити тузом козирним.їздять бо не чекають поки хтось подарує.
а ти тут лапочиш а-ля - бажання,тре крутитись і вся така фігня..
лапочуть баби на базарі. мабуть тре так як ви сидіти і чекати і тоді гроші самі зявляться?
назви будь-ласка ці великі міста і хоча би якусь статистику . я би туди з задоволенням поїхав
Львів Київ Дніпро Харків?! Та ви мабуть мене не правильно зрозуміли я ж написав
нормальним вважається дохід біля 5000$ на сімю.
це не означає що всі так заробляють . просто ця сума достатня для нормального життя.
Відповідь від: 01 Березня 2011, 20:53:43
Великий досвід в пошуку роботи в Калуші з великою оплатою праці? Посмішка
Цікавлюсь, бо теж поки не користуюсь, мабуть
гу варіантів багато підіть в якийсь мережевий маркетинг? чи страхову компанію?зразу ви заробляти не будете та при бажанні з часом... ну це я так з самого елементарного?!