Знаєте, bornslippy, не подумайте, що я з вами сперечаюсь. Зовсім ні, ба більше багато з чим погоджуюсь, а головгне дякую Тема світиться, наркоманія в місті беззаперечна проблема. В даний момент і я, і ви, і інші "світять" її тут. Завжди вірю в те, що коли 1000 людей читають або чують про якусь біду, і після цього 1 або 2, а коли 10 - супер, а 100 - чудесно!! - мають правильні висновки, правильне бачення даної теми. Одним словом, зерно сіється і проростає , в залежності від грунту....І дай Боже, проросте. Когось та й зачепить.
Знаю, що в Калуші нема реабілітаційних центрів, знаю, що глушать і контролюють наркозалежних державним метадоном. Знаю також, що хтось приїздить вилікуваний з інших місць, не наважуюсь називати ці місця сектами, щоб не бути "Богоборцем", бо ніхто не знає насправді, як і коли діє Бог., Хтось приїздить зціленим із традиційних церков, з монастирів.
Але саме головне, знаю чому наркозалежні там опинилися. В якийсь момент настав гаплик кайфу, гаплик добрим стосункам із рідними. Життя ізгоєм в суспільстві, в нашому випадку в Калуші, стало незносним, всюди щімлять, гонять, і т.д. І тут посинаються пошуки виходу....Хтось в тюрму або в могилу, а хтось виходить. От таке то життя.