слова "понос"
Grammar nazi негодуэ, хоча собі дозволяє засмічувати мову перекрученими словами. Подвійні стандарти, однако. "Это как его,
«Словесний понос» - це стійкий ідіоматичний вираз, «модус говорінді», тому не вимагає перекладу так само, як афоризми латинською. Але гер Клаус хоче здаватись вумним, йому до вподоби «словесний пРонос» , я так розумію. Є ще термін «діарея» - теж не українське слово, а запозичене з іншої мови, частіще використовується в медицині.
Яро ми, мені цікаво, ти маєш уяву про те що навіть за вбивство два раза не судять?
Щодо мінусів, пояснюю: перший раз був за "словесний понос", але гер Клаус не утихомирився
і в додаток почав хамити.
Другий мінус був за другу, окрему, хамську відповідь. Тож нема чого нюні розводити.
Нікого не судять два рази за одне і те саме вбивство. Але, якщо підсудний після вироку знову скоїв вбивство, то буде новий суд. До того ж Карний Кодекс передбачає збільшення міри покарання за послідуючі правопорушення рецидивіста.
У гера Клауса явний рецидив. Тому наступний мінус - за рецидив хамства, намагання образити. Це по-перше.
По-друге: У гера Клауса «на ліцо» ще й рецидив «словесного поносу» . З настирливістю і
регулярністтю дятла
він зациклено повторює мантри: «комуняка камцамолець» (Напевно Новодворську хоче переплюнути).
І вперто намагається переконати, що в радянські часи в цукерки «Ромашка» не давали вершкове масло, а виключно рослинні жири. - це вже із серії: "З дуба впали".
Риторичне питання: чи може адекватна людина плести такі нісенітниці?
По-третє: за фамільярність. Якщо батьки не навчили культурно звертатись до незнайомих, то це не звільняє від відповідальності. Три причини і всього один мінус. Це гуманно, я так думаю.
Відповідь від: 07 Лютого 2013, 21:20:37
то була сувора реальність яку совки не показували аби собі рейтинги не псувати
Рейтинги, гм. Ви про що?
Тоді рейтингами не заморочувались. Повідомляли конкретні цифри надоїв молока, чи збору буряка. І яка ланка перемогла в соцзмаганні. Хіба то рейтинги.
Як же не показували сувору реальність?
Показували, в лупу розглядали, з мухи слона робили. В "пєрєстройку" більше нічого, крім "чорнухи", не знімали і не показували. Короткий перелік фільмів на попередній сторінці.