Навіть той заступник,що подав у відставку
Не "просто той заступник"... а
саме той, кого Юлія Володимирівна пропонувала на голову Нацбанку на заміну Стельмаху... Тобто,
саме той, що треба. Було б дуже дивно, якби він говорив не так. Та й міністр-алкоголік саме в той день виклика на допит Шаповала, ще одного заступника... Збіг? Чи сигнал?
І зверніть увагу як тільки банкірів притискають зразу курс падає,і це вже не перший раз,хоть і нема там ніяких астрономічних вливань валюти і економіка не робить раптових ривків за два дня.А курс зразу іде вниз.
Подискутуйте щодо цього з Юрком - він стверджує прямо протилежне. А краще - знайдіть інфу про інтервенції Нацбанку за ці два дні.
Звичайно економіка впливає на курс,але у нас вона впливає далеко не в першу чергу.В першу чергу у нас впливає бажання банкірів і інших наближених заробити,а в другу чергу політика
От маю я бажання "зробити" курс по 2.50, толпа в паніці почне бакс скидати, я скуплю і потім верну курс на 4.70.... Ото підйоми! Я - Президент. У мене Стельмах. Як мені це зробити, підкажіть?!
і тут у президента і перше і друге збігається.
Бажання чи можливості збігаються?
але люди які в цьому розуміються говорять те ж саме.
А мої знайомі - навпаки...
До речі той же Тігіпко хіба не був колись головою НБУ,чи може він вашу теорію розлитої води не вивчав і повний нуль в цих питаннях.
Тигіпко зараз говорить не як економіст, а як
технічний кандидат в Президенти України! Відчуваєте різницю?