Тримаю, бо відколи попробував - вже іншого не хочу.
То як не дивно, але я побачив, що для мого Асера Е725 не кожна операційка підходить.
Спочатку вроді була сімка і ніби нічого було.
Але все одно дрова чомусь якісь вічно до нього недопиляні роблять (до ноута в смислі).
Вісімку поклав з цікавості, за порадою Ромашкіна. Казав, що грузиться швидше.
Поставив. Реально і швидше грузиться і швидше працює. Ну те, що працює швидше - то скоріше заслуга чистої вінди
Але поставив і звик до неї.
Не бачу яких принципових відмінностей між вісімкою і 7-кою. Більше скажу. На роботі стоїть ХР і я вже так звик переключатися, що і між ними не помічаю різниці.
Ото, що люди там говорять про стартовий екран і т.д - то від лінивства і невміння.
У мене на всіх компах, не залежно від систем стоїть тема оформлення "Стандартна ХР". Меню "пуск" стоїть класік.
На вісімці стоїть "Класік шел" і відповідно загружається відразу робочий стіл і нормальна кнопка пуск подібна на сімку.
Всі функції знайшов і розібрався. Вайфай нормально можна знайти. Правда треба з пів року потім привикати, що до нього долізати треба "через стайню", але нічого, звик. Диспетчер дійсно кращий. Швидкодія дійсо краща. І головне у мене на ноуті вісімка стійкіша. Хоч правду кажучи, найбільший ворог системи, то не віруси, а сам ЮЗЕР!
Якщо лише грати косинку і "творити" у МС Офіс - систему можна і 5 років не переставляти і навряд чи щось злетить.
А я то вічно, або новий ативірус, або якусь прогу ламану поставлю, от і граюся потім по кілька днів.
Одним словом мій ноут краще працює на вісімці. А "ящик" домашній як був на ХР - так на ньому і вмре
На роботі на одному (за яким лише я працюю) - ХР, бо для роботи деяких програм легше щоб відразу був ХР ніж кожен раз налаштовувати режими сумісності.
На іншому стоїть 7-ка, бо коли в один прекрасний день ХР полетів - я його обновив до 7-ки із збереженням програм.
А далі зробив собі образи дисків С обох компів і тепер що б не сталося - можна закатати образ назад на диск.
Відповідь від: 28 Січня 2014, 11:04:12
Тримаю, бо відколи попробував - вже іншого не хочу
Збрехав
Бо ж поставив 8.1
Поки гарно працює. (другий день)