Уже за скільки років,мені такі "збіговиська" не до душі.Та робота заставляє йти до парку.Звісно,що публіка не вся була адекватна
,з біотуалетів відходи виливалися аж на траву,п"яних багато,і дехто з них побував "в гостях у казки"-у міцних руках доблесних правоохоронців
Та я хочу написати за сам концерт.Мені,якщо чесно,не сподобалося декілька речей.Дійство почалося з величезним запізненням-причини не знаю.Знаю,якщо мають почати о 19-ій,то має так бути,а не о 20-ій.Нехай мені вибачає камерний оркестр "Кантабіле",я шаную їх творчість,та їх виступ був лишній.Чому? Не той час,і не те місце для виступу.Публіка в парку це не сприймає.І трохи шкода як і виконавців,так і слухачів.Одні надриваються на сцені,а інші з нетерпінням чекають,коли це закінчиться.І ще одне-що за гурт "Фреш"? Може я не така компетентна в музичному житті країни,та чомусь було дивно слухати такі пісні,як "яблокі на снєгу"
Налийте мені сотку коньяку,і я вам таке видам,що будете аплодувати на "біс",та ще й бабло зароблю
Певно тре починати сольну кар"єру
Ну ще-пізненько концерт закінчився...Кажуть що о першій тридцять.Я не досиділа,замерзла,спати хочу,зв"язку нема,дітей шукаю....
Добре,що ми заздалегідь домовилися де зустрічаємось.На щастя,ми приперлися до хати близько першої всі живі і здорові.І лиш я почала дрімати,як почалися "сипатися" на телефон СМС-"вам дзвонили"
Салют був файнезний,і вогняне шоу київського театру "Шабаш" теж.
Ось такі мої враження від концерту.Звісно,не для преси ця інформація