"По просьбам трудящихся" викладаю фото тротуару.
Спершу як було до травня. Потім викладу як є зараз.
Відповідь від: 19 Червня 2013, 17:25:29
І панорамка
Відповідь від: 19 Червня 2013, 17:31:43
Але перед Великоднем Нет-Груп прислав своїх працівників, щоб провести роботи з опорядження.
На наступних фото видно якість робіт. Фактично було викладено 15 метрів уламками плитки яку поламали при розкопуванні а решту просто позамітали після того, як зрівняли ґрунт із плиткою.
Тут гарно видно, що ті дві плитки, які було видно вище, як лежали вистаючи - так іх і залишили. А також, що правіше від них вже йде сама глина без плиток чи асфальту.Ось така якість робіт Нет-Групу.
Я не доводжу тут людям існування прямого зв'язку між халатністю, недбалістю та свинським відношенням до сусідів і якістю послуг які надає Нет-Груп, а лише залишаю читачам право робити висновки.
Зараз Нет-Груп не має ані форуму, ані якоїсь сторінки де користувачі могли б виразити свої враження. Можливо тому, що треба було б часто видаляти ті враження
А тут як на зло нема як видалити. Хіба що зробити по-людськи те, що було не зроблене.
Я думаю, що ця тема потребує також висвітлення у темі про "рагулізм" і можливо ще написання кількох статей на сайт kalush.info і у газети.
Принаймні ЗВ і Сіль точно не відмовляться їх надрукувати коли будуть озвучені ще деякі факти, що пов'язані з депутатами МР і нашим мером