може б ви по іншому ставились до алкоголю і алкоголіків.
Я їм не симпатизую аж ніяк. Моє ставлення до такого - вкрай негативне. А до наркоманії - меганегативне.
теж незрозуміла фраза.особливо на фоні цієї.
Цитата: Сонечко+ від Сьогодні в 03:33:52
Алкаші і курці в основному лише себе труять
В основному - це значить, що зараз у громадських місцях все таки стараються як не заборонити, то розмежувати курців і некурців. Тому страждають від курців, в основному ті,
що вимушені знаходитись із людиною, що палить довший час в одному приміщенні. Хоча і тут є кілька варіантів - наприклад просто попросити не палити. (Попроси не колотись нарика
)
то давайте розглянем приклад туберкульозу чи сніду чи гепатит. всім ким вас можуть заразити в лікарні.
Так, життя взагалі небезпечна штука(с)
більшість побутових злочинів вбивств відбувається саме після розпивання.
Не сперечаюсь. Алкоголізм - зло. Але навіщо, говорячи про одне зло кивати на інше? У світі багато зла, але це не значить, що від цього потрібно закривати очі на наркоманію.
нарки такіж хворі як тютюнозалежні
Та ні - все таки не такі ж. Далеко не такі.
чому ви не осуджуєте ментів котрі криють бариг. чому не осуджуєте аптекарш котрі бачать біду , але думають тільки про власне збагачення. вам легше звинуватити хворих які самі собі вже допомогти не можуть.
Звідки такий висновок
? Я осуджую таке явище як наркоманія. І таке явище як корислива "байдужість" відповідних органів. За аптекарш сказати важко (вони жінки, слабкі жінки і тому часто безпечніше їм дати ніж створити ситуацію, коли тебе пристукнуть і все одно заберуть ті "ліки"). Значить вартує наймати охорону не лише у банки і супермаркети. А забезпечити аптекам державну охорону. Особливо у нічний і вечірній час.
на мою думку потрібно що б держава цим займалась серйозно і так само з сигаретами і алкоголем
На мою - також. А як "заставити" чи промотивувати держоргани?
Значить прийдеться з наслідками цього смертельного явища боротись поки що якось самим. Просто треба тоді це робити більш масштабно і організовано. Не просто ганяти нариків. А знайти ту структуру яка ними згодиться зайнятись. Давайте відводити їх у протестантські церкви - у них багато прихожан, які мали б мати велике бажання мати ще більше прикладів чудесних справ від Бога. У нас і Свідки Єгова, і Євангелісти, І Адвентисти\П"ятидесятники, і Баптисти, і ....На всіх матеріалу для чуда вистачить.Може цинічно. Але НЕМА КОМУ займатись "цими хворими". Значить треба замінити наркодиспансери на духовні установи. Все одно вони, як я розумію ще НІКОГО не вилікували. Навіщо тоді на них тратити кошти? Краще вже зробити з них наркопритон закритого типу. Хочеш колотись - колись. Але там, а не по всьому місту.