Ну що ж, поїхали!
Найперше хочу поділитися досвідом, щоб на наших помилках і набутому досвіді могли повчитися інші форумчани.
Вирішили ми поїхати на море. Але ні я, ні жінка там вже давнезно не були, а тому поняття не мали, куди їхати. От і вирішили, що самим нам буде якось ніяково. Значить треба їхати з друзями.Затверджено.
Висновок: якщо є така фінансова можливість, то купіть через тур фірму, а ще краще напряму у турбази, чи санаторію, путівку і їдьте самі, з подругою, дружиною, другом, але не компанією. Хіба, що наперед будете мати окреме житло і об'єднуватиметеся тільки для епізодичного спільного проведення часу. Бо ми вже у перший тиждень мало не пересварилися і повірте, це може статися і з вами.
Друзі - мої одногрупники, сімейна пара і один, як приблуда, бо поїхав сам( але то його проблеми).
Постало питання - КУДИ ЇДЕМ?
Спочатку я почав шукати місця в інтернеті. Перебрали : Щолкіно (Крим, Азовське море), Кирилівка ( Азовське, але не Крим), Феодосія, Алушта, Кінбурнська коса (біля Очакова), ну і порадившись із друзями, один з яких мав досвід відпочинку в Судаку, вибрали останній.
Почали шукати можливості зняти квартиру "під ключ", або інше житло у приватному секторі (бо так дешевше) через інтернет. Знайшли квартиру, недалеко від моря, з кондиціонером, і всім решта, з водою, двокімнатну, - за 45$ за день.
Порахували, що на п'ятьох по 45 грн на день то для нас і для серпня місяця сума реальна і так як не знайшли нічого дешевшого... Затверджено.
Висновок: ніколи так не робіть! Як пізніше виявилося, коли ми вже були у поїзді, той хєр Валєра, який нам за пів року обіцяв квартиру і перед від'їздом підтвердив, що все ОК, в останню хвилину перекинув стрілки на якогось Сергія, який мовляв влаштує нас на тих самих умовах. На ділі ж Сергій заспівав нам 60$ бо мовляв ціни цього року виросли.
Отож, закупляйте білети на поїзд наперед і вибирайте такий поїзд, що приїжджає до Симферополя (чи у інше потрібне вам місто) якнайраніше, щоб ви до вечора ще встигли прибути в пункт призначення і знайти собі житло на місці, реально побачивши чи дійно воно таке, як вам розказують.