Мені перед тим як я познайомився з жінкою часто снилося, що я мовляв уже давно жонатий і маю зустріти жінку десь на вокзалі, з поїзда. От стою я на вокзалі і тут починаю розуміти, що я її не зможу зустріти, бо не знаю як вона виглядає
Навіть коли ми вже були знайомі сон пару раз повторювався, я подумав, а до чого б це, але коли спробував заплющити очі і уявити, як виглядає Рибка то чомусь пригадувався повний образ але без лиця. Лице я не міг пригадати. Після весілля це пройшло
А для Точа скажу, що то дійсно сон повязаний з дитячими страхами, але він ніяк не означає, що ти ще дитина. Подібні сни сняться людям мало не до самої смерті у старості. Просто те, що трапилося з нами у дитинстві залишає ДУЖЕ глибокий слід у підсвідомості.
Як доказ можу навести старців, що страждають на склероз. Вони не раз не можуть пригадати, що робили пів години тому, зате прекрасно памятають деталі з дитинства.
Ти краще подумай, чи не залишилися на яву залишки страху темряви і "вузьких" місць. Якщо таке має місце, то потрібно свідомо ставити себе у подібні ситуації, щоб перебороти страх.
Десь у літературці читав про випадок. коли хлопчик застряг у трубі по якій хотів пролізти. Такі спогади залишаються на все життя. Головне, щоб страх спричинений тими переживаннями не взяв верх над тобою.