Ну я приємно здивований шо в Калуші є своя команда (я думав шо у нашому місті ніхто про таке і не чув)). Я теж граю в страйк прада у Чернівцях. Я тут вирішив дати декілька порад (хача я не є гуру тому шо граю тільки 2 сезон) тим хто хоче попробувати шо це таке і як воно пахне:
1. перед тим як купляти страйк. привод (автомат,дробовик,кулемет і т.д.) бажано пограти з орендованим 1 гру, для того шоб зрозуміти чого ти хочеш (бували випадки коли людина купляла а через 1 гру продавала привод, не її спорт виявлявся)
2. не треба очікувати шо коли ви прийдети на гру всьо буде гуд, якшо ви будети тупити на вас будуть кричати, вас будуть матюкати але це добре тому шо тільки так можна пояснити елементаріні правила типа "дибі.. не знімай окуляри" і т.д. Але після гри все буде гуд
3. початківців часто називають "покемонами" но є ще і другий термін "маклауд". Гірше маклауда тільки макалуд. Маклауд - це особа яка як Чак Норіс, безсмартна стріляєш о ньому поподаєш а він тобі каже "чувак ти в мене не попав"
4. гроші. Гроші основна проблема страйкболу, це тільки спочатку здається купив привод (автомат,дробовик,кулемет і т.д.) і всьо ти крутий чувак насправді куляти є шо (рації,розгрузки,підсумки,рожки,сошки,магазини,кобури і т.д.) + проводити внутр. і зовн. тюнінг привода а це тягне на гроші, але ціль випрадовує засоби. Також є і 1 великий плюс в тому що це все б*є по карманах ти купляєш все з часом і за цей самий час набираєшся опиту
п.с. є така поговорка серед страйкболістів " дужехочеться їсти але грошей тільки на шари"
Відповідь від: 31 Липня 2011, 16:38:57
а і ше одне, не потрібно вважати що це гра суто сурових мужиків, я знаю дівчат які грають і грають не гірше мужиків