ЩИРА ПРАВДА..
Roman Prorok
Вчора о 9:41 ·
– Коли повернувся з-за кордону, пожив тут рік і сам собі дивуюся: «Куди я потрапив?» На кожному кроці – негатив. Куди не глянеш, скрізь – жорстокість і заздрість. Кругом – зло, сміття. Якби до нас запустили японців, у яких дуже мало землі, вони б усе це сміття зібрали і побудували б з нього острови.
Мені подумалось: коли Бог ділив між людьми землю, він одним дав Амазонку з джунглями, де не посієш пшениці, зате їх прогодує ліс. Іншим дав піски, та люди й там живуть. Декому дав каміння, як-от вірменам, які на схилах гір насипають із землі поля, щоб на них щось вирощувати. А українцям дав рай, але, вочевидь, відібрав розум. А чому? Тому що бракує нам клепки, не можемо дати собі ради.
Я думав, що Україна буде Україною
– А ким вона, на вашу думку, стала?
– Країною, де влаштовано справжній геноцид. Він іде чотирма шляхами. Перший – війна. Кому вона потрібна? За що люди гинуть? За кого? Це фейкова війна. Але на ній уже загинули десятки тисяч справжніх людей. І ніхто не збирається її закрити. Вона буде тривати, і так буде доти, поки менше і менше стане людей.
Друга стаття геноциду – це фармація. Люди не можуть купити собі таблетки, навіть коли голова болить. І ще на 25 процентів хочуть підвищити їхню вартість. Це – жах! Я знаю ліки, де одна таблеточка, як сім’ячко, коштує 5500 гривень. Це що, діамант?
Третя категорія – це харчування. Ціни на продукти. Мільйони людей не можуть поїсти те, що хотіли б і що росте на цій же райській землі, бо вони не мають грошей.
І четверта лінія геноциду – начебто позитивна. Відкрили брамку – їдьте всі-всі на всі чотири сторони. Там вам буде добре, та ще й гроші пришлете додому, то й живіть там. Не потрібні люди тут, абсолютно не потрібні. Ще живучи в Америці, я казав, що земля вже давно розпродана. Вона українцям фактично не належить. У нас забрали все, що можна забрати. Залишилася тільки одна завада – люди. Нащо їх годувати, виплачувати їм зарплату, дбати, думати про них? Тепер є такі технології, що одна людина може працювати на тисячах гектарів. А в нас на такій площі десять сіл є. От вам і вся мудрість.