Володимир Базелюк
15 сентября в 22:18 ·
Недавно чув як наш харант сказав, що в Україні повно дешевої робочої сили... То я вам скажу, що це чергова брехня! На сьогоднішній день в країні робочої сили нема взагалі!!! Більшість працездатного населення або в армії, або в "органах" на держ забезпеченні, або виїхали за кордон... Є невелика кількість людей, які намагаються щось змінити, щось виробляти, але після нової податкової реформи (проект якої вже обговорюють) і цих небагатьох знищать... В селі на три трахтори один тракторист, і той тиждень через тиждень в запоі! На виробництві робітників не вистачає, а ті що є не дорожать робочими місцями і спокійно дозволяють собі не вийти на роботу бо голова болить після "вчорашнього"... і іх абсолютно не цікавлять проблеми роботодавця, не цікавлять перерви у роботі і взагалі нічого... висновок один - краіна вмирає, людей здатних працювати і думати залишається все менше і менше... Цвіт нації тікає світ за очі аби не жити в Україні... Важко собі уявити що буде ще через рік, два... вибачте за мій песимізм наніч, але після піврічного пошуку кадрів на різні посади зрозумів що це марна справа! Коли приходе на роботу 21 річний хлопець і влаштовується на продавця-консультанта і через два три дні каже шо йому важко.... Важко!!! Це просто хана!!! А жити ти за що думаєш?!!! Коли приходе вантажник і через дві три робочі доби бере аванс і "уходе в запій" на тиждень, хоча коли приходив то казав шо нема за що родину кормити!!! Коли водія на вантажний автомобіль просто не існує!!! А ті що є за місяць перетворюють дороге авто на відро з болтами і звільняється аби не нести відповідальності!!! Програміста знайти нереально!!! Скажіть мені де та робоча сила?!!! Про " дешева" я взагалі мовчу... Бізнесмен ризикує всім, а в поміч йому безтолкові робітники, ледачі, пропиті, прокурені а головне - безвідповідальні з одного боку, і цілий державний апарат направлений на те, щоб витрусити з бізнесмена все до копійки - з іншого боку! Про який розвиток середнього класу в Україні нам говорять?!!!