Я просто злюся, коли сучасна поп "культура" так ніби ненароком і непомітно замулює людям голови і як результат наші нащадки будуть на питання: "Хто такий моцарт і Бах?" у кращому випадку відповідатимуть: "То, по ходу, ті штріхи, що рінгтони писали для старих мобілок".
Думаю такого для більшості не буде. Бо класика на те і класика, що несе від прослуховування якесь возвишення\"ворушіння" у душі. Думаю класична музика завжди буде жити, не зважаючи на замулювання мізків попсою. Попсу також хочеться послухати для бездумного естетичного (
) відпочинку. А класику - коли відчуваєш певний настрій. Таку музику не під кожен настрій хочеться чути.
І з піною на вустах будуть бити себе в груди, що мовляв: "Бля буду, бутирка - то шансон!".
А воно вже є! Навіть не треба чекати.
Так, є
. Спершу і я так думала, коли вперше почула про такий жанр як шансон...
А ще краще написати щось а-ля "Міський романс. Бардівська пісня. Ліричні балади."
Ну, бардівська пісня то трохи інакше таки. Ліричні балади також не всі підходять саме під шансон...Є! Осінило - може тоді "Ресторанна музика"
Або просто естрада, яка живе
Я не планувала теми просто про всю естраду, а таки про шансон
. Просто, справді я цей жанр сприймала так як, в принципі, його зараз сприймають 90% населення. Тому, Юркові подяка за вставляння "мізків" на правильне музичне "місце"
.