Шановний MmMaklaut! Судячи з Вашого повідомлення, Ви дуже непогано обізнані в тому, що показує ТСН. Відтак смію припустити, що Ви рідко коли пропускаєте наші новини. Щиро за це Вам дякую!
Щодо так би мовити "непозитиву"... Не знаю, як хто, але ми це показуємо, аби інші робили собі висновки. Наприклад, що не можна сідати за кермо нетверезим, перевищувати швидкість особливо у вечірній час. Ну і як би банально не звучало - не намагатися прикрити справи. Ви можете багато що написати мені на це у відповідь, але я на власному досвіді знаю, наскільки дієвим є втручання у такі і не тільки ситуації журналістів.
Шкода тільки, що наших людей чужі помилки не вчать! І вони далі п'ють, сідають за кермо, а потім... проклинають журналістів, що вони показують "чорнуху" на екрані. Але це вже питання не до мене.
І про хвостосховища не забуду - і як би Вам важко не було б в це повірити - не заради премії. Бо це - моя робота.
І, повірте мені, я би залюбки знімала щось добре і світле. Ви навіть не уявляєте, як важко важко бачити сльози людей, які просять допомогти або підтримати. Але... коли мені дзвонять і розсказують про лікарські помилки, наприклад, мені що краще піти у музей знімати виставку?
Дякую за увагу!
Відповідь від: 09 Листопада 2012, 16:34:32
Дякую, Отаман! Поки я писала своє повідомлення, Ви прочитали
мої думки!