Сьогодні у центрі мав бути грандіозний виступ зведених духових оркестрів військових частин Західного оперативно-територіального об'єднання з міст Львова, Івано-Франківська, Луцька, Чернівців та ін.
Я про нього дізнався з нашого сайту, куди викладав анонс Вікон.
Відповідно з 11:00 через кожні 15-20 хв, підбігав до компа, глянути через веб камеру, чи вже щось діється. Бо я вже знаю нашу організацію і нашу пунктуальність.
В результаті десь так в першій
побачив людей у святковій формі і ми з Мирончиком побігли. Благо 450 метрів то недалеко.
Оркестр був один, але великий. І грали хлопці реально професійно.
Правда людей (глядачів) було значно менше ніж виступаючих.
І все булоб нічого, я б навіть сказав було б класно, якби не одна ... (в малиновому платті), яку ви можете побачити на відео позаду мене...
Всі номери підряд, вона включала свій репродуктор і
не давала слухати!
Десь на четвертому номері вона відпливла ближче до "сцени" і на наступному номері включилася інша, яка на її місце підійшла.
Тут вже я не втримався і виписав пілюль. А виявилося, вона якраз так само була зла на тоту "діячку культури". Вийшло що через неї ще й получила
Короче наші люди то просто ППЦ.
Ну не змогла ти чи не зуміла зробити так, щоб було більше людей то вже стій тихо і не заважай тим небагатьом, хто справді прийшов музику послухати!!!
[hide karma=5]
[/hide]