« Останнє редагування: 17 Березня 2009, 16:01:12 від yurko »
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.
« Прочитано #48 : 15 Серпня 2009, 10:10:02 »
Тепер на нашому сайті є сторіночка де зібрані одні з найвигідніших обмінних пунктів для обміну електронних валют. Крім того там є моніторинг, завдяки якому легко знайти де саме у даний момент найвигідніший курс для обміну. Для чого це зроблено? По перше доволі часто на рахунку ми маємо напр. WMZ а оплатити потрібно у WMR. Перевірте і ви переконаєтеся, що обмінний у самому кіпері пропонує дуже невигідні курси обміну. Наприклад міняти долар на гривню там страшенно невигідно. По друге зручніше пам'ятати адресу калуського сайту kalush.info і там на одній сторінці мати все що потрібно аніж кожного разу шукати ті обмінники. Ну і по третє при обміні у цьому обмінникуви додатково отримаєте 2,5% знижки від мене, а тому обмін буде ще вигіднішим!
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.
« Прочитано #49 : 24 Грудня 2009, 11:01:34 »
Хотiлось би знати , що сталося з проектом "Веб-камера" , було досить цiкаво , особило для iногороднiх.
Записаний
Життя це не те , що з вами вiдбуваеться , а те як ви до цього вiдноситесь
« Прочитано #50 : 24 Грудня 2009, 11:05:41 »
Ну в принципі можна відновити. Ми якраз чекали підтвердження того, що то комусь треба. Зараз проробляються технічні і матеріальні аспекти, щодо того аби картинка була не з мого вікна, а якась цікавіша. Думаю зробимо
Записаний
« Прочитано #51 : 24 Грудня 2009, 11:13:52 »
Абсолютно згоден , картинку варто було б помiняти , зробити оглядову на центральну площу тощо. У Франкiвську "Укртелеком" нормально зробив з виглядом на фонтан та зимою на ялинку.
Записаний
Життя це не те , що з вами вiдбуваеться , а те як ви до цього вiдноситесь
« Прочитано #52 : 24 Грудня 2009, 11:29:09 »
Ну ми не маємо можливостей телекому. охочих допомогти у тій справі теж поки не знайшлося. Найцікавішим був би проект камери з поворотом на 270 градусів, яка б стояла на вишці на Височанці. Закордоном є камери на вершинах гір. Мені було б дуже цікаво бачити з якого боку насуваються хмари влітку. Як місто вкрите туманом а в той же час понад туманом видно гори в снігу. І т.п. Але то мої фантазії. А камеру з видом на якесь жваве місце ми зробимо.
Записаний
« Прочитано #53 : 18 Листопада 2010, 14:57:06 »
Хотiлось би знати , що сталося з проектом "Веб-камера" , було досить цiкаво , Що це за проект? Де він існує?
Записаний
« Прочитано #54 : 23 Листопада 2010, 19:53:46 »
Він у стадії родів Вже головка показалася
Записаний
« Прочитано #55 : 24 Листопада 2010, 01:16:04 »
Успішних родів! (головку не відірвіть в процесі)
Записаний
« Прочитано #56 : 31 Грудня 2010, 22:43:59 »
Дорогі калушани, ми з Ромашкіном вирішили продемонструвати вам новий дизайн нашого сайту www.kalush.info саме під новий рік! Не судіть строго. Дизайн, налаштування та вміст сайту ще буде змінюватися, але вже від сьогодні де б на світі ви не були, ви завжди матимете змогу побачити, а як зараз у Калуші, завдяки нашій веб камері! З Новим Роком!
Записаний
« Прочитано #57 : 02 Січня 2011, 11:02:57 »
Не бачу відгуків?! Невже ніхто форум до низу не гортає
Записаний
« Прочитано #58 : 02 Січня 2011, 11:07:01 »
гортає але на стартову сайту мало хто ходить. та що сказати нормально. нічого ультра надзвичайного але і не погано. нормально короче.
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.
« Прочитано #59 : 02 Січня 2011, 11:18:09 »
А вебкамера????
Записаний
|