чи ні??
Так з ходу тяжко відповісти однозначно.
Щоденний обсяг безкоштовного трафіку, що надається - 200 Мб.
То все таки безкоштовного, чи оті 200 МБ будуть рахуватись по 2 копійки за 1 МБ?
Ось ви тiльки переглянули.
Kwinto, Ти уважно перечитав всі повідомлення від початку теми? Складається враження, що ні, бо я користувався нетом від
ЛАЙФУ, а зараз активно юзаю нет від
МТС. Тому Твої слова "
тiльки переглянули" тут не доречні.
Але фактично на Лайфi ви сплачуєте 50 грн. а отримуєте на рахунок 100 грн. якi можна використаи на iнтернет.
Тобто при поповненні на 50 грн. на рахунок надходить 100 грн.?
Але бували часи коли взагалi нi один оператор не надав зв'язку в iнтенетi.
Ну я таких часів не памятаю.
Весною 2007 року сидів на послузі
ГіперНет від
МТС і швидкість мене цілком задовільняла, але на кишеню давило, бо хотілось залазити в нет кожного дня. Влітку того ж року перейшов на
ЛАЙФ і замовляв 350 МБ за 35 грн. Ціна влаштовувала, данаго обєму вистачало на місяць в обріз, але за пів року швидкість почала катастрофічно підкачувати і бувало таке, що ввечері взагалі не міг жодної стрінки завантажити. Тоді перейшов на
ГіперАктив від
МТС. Це дорогувато, але зате швидкість як на мобільний інтернет стабільна і висока. Також врахуйте те, що МТСівський номер у мене зі студентських часів і він є моїм постійним номером, тобто відпала необхідність переставляти картки.
Але уточни, що то стає на користування браузером у телефоні...
Повторюсь, але моя сестра замовляє 350 МБ від ЛАЙФУ і вокористовує ці мегабайти для звичайного інтернету на компі. Для неї як для студентки цього вистачає. Буває навіть пару пісеньок на місяць скачує.
А мені не вистачає... Я люблю фільми з нету скачати, чи в онлайні подивитися... мені б безлімітку яку...
andreyko, Ти шо збираєшся фільми через
мобільний інтернет скачувати?