Думаю то все ж більш позитивна новина. Звісно будуть попервах приколи, особливо у тих "лемків" що звикли дзвонити на халяву в МТС, але з часом звикнуть.
Як мені то воно нічого не змінить (якщо тарифи на мій білайн не погіршаться), хіба може викину МТС на поличку.
Ага, ще відпаде потреба носити телефони на 2 сімки, а я лише зібрався купляти
Відповідь від: 01 Березня 2013, 10:39:48
Поясню, що я мав на увазі.
При ситуації, коли ти не знаєш на якого саме оператора зараз дзвониш, оптимальним буде тариф у якому майже 0 в своїй мережі і дешево на чужі. Так буде зручніше, ніж повний 0 у своїй, але дорого на чужі і можна ненароком влетіти.
Тобто фактично програють лише ті, хто зараз не хоче витрачати хоча б 40 грн на моб розмови на міс.
Якщо думати логічно (і в порівнянні із цінами на все решта) то це нормальна вартість розмов. А говоріння безкоштовно протягом року - це ненормально (хоча і приємно
бо така наша людська натура).
З іншого боку при такій зміні Київстар вже не наважиться киданути свого абонента так як він то зараз полюбляє робити. Типу СМС присилає з текстом: Привіт, завтра ваш тариф "Вільний політ" буде змінено на тариф "Пролітай".
Бо якщо мені чи вам такий фокус викинуть, ви собі пишете заяву і переходите на Яйкоес, або Срипколайф і показуєте Кучмастарові найдовшого пальця.