Ви надто добре розбираєтесь у місцевому самоврядуванні
Дякую
Ви мені лестите
ЦЕ через те що уважно зазвичай читаю Ваші, Ігоре, коментарі
То нащо ці ігри?
Та й власне я не гралась
Можливо не так гарно все-таки розбираюсь у місцевому самоврядуванні
Не було поки потреби..
Я можливо помилилась, але зробила висновок з ваших слів
Просто я назвала це "дала дозвіл", Ви назвали те саме "затвердження бюджету", можливо то непрофесійно з мого боку
Але то, не з метою грати в ігри чи слова
Коли мої амбіції приведуть мене до вивчення законодавства про місцеве самоврядування, я впевнена, що буду його знати, бо буду з тим щодня працювати
Але наразі й довірюсь Вашим знанням і досвіду.
А щодо німців...А чому їм економічно невигідно, хіба гроші пахнуть? Тобто, я до того, що.. Яка різниця компанії (будь-якій, в тому числі німецькій) де вона буде надавати послуги? Якщо за це дають ту винагороду яку вона вважає для себе вигідною..Можете пояснити чому
ніякий німець не піде робити в Калуш дороги і на це є економічні причини.
?
Та які проблеми! Посмішка
Та ніби й справді ніяких, так щось здалось що маю пояснити, бо колись мала претензію, що власне "лізу" не в свою справу
І ще: Це вже давно хотілось сказати..Я чому сказала про німців і вони справді мають бути кращими бо вибачте, коли на дорозі працює дорожня техніка "CAT" наприклад і в ній в 35 градусів жари зовні - всередині сидить у закритій кабіні з кондицінером - працівник, це зовсім інше, ніж на рзпеченому асфальті, розгрібати його при тій самій температурі лопатою чи такими деревяними грабельками (як швабри), а через відсутність катків, маленькими катками деколи вручуну вталовувати асфальт..Тому я трохи собі уявляю "ентузіазм" тих працівників, що його стелять..Звісно, дорога буде дешевша в 10 разів по ціні, бо лопата коштує 50 гривень, грабельки ще менше, а людина в 100 разів дешевше ніж той німець, що працюватиме у кабінці з кондером. Крім того мотивація того працівника, що кидає асфальт у калюжку буде приблизно наступна: -"Падлюки!!! Я тут карячусь, а мене ще й Іван Іванович обматюкає за строки, за якість. А як зарплату - то без премії (за ті самі строки і якість) і невчасно або частинами. Зроблю я Вам падли і асфальт, і дорогу, буде Вам якість і строки"
Вибачте за бідність лексики, але десь приблизно так я собі це уявляю