щоб вони всім не розказувати, що на Даноші свині їдять відходи з атомних станцій то їх і на роботу не беруть
А, наче у нас так багато корінних калушан! Та 9 з 10 калушан походять з села! І то з навколишнього ))). Так певно, як моя мама з села, а я вже виросла в Калуші, то я не знаю чим моя мама свиню годує і думаю, що свиня їсть желізну стружку ... )))) Ой, і фантазія ж у наших пліткарів. Я б точно до такого не додумалася. Працюють там і з села люди. Але вони і справді надають перевагу міським. Хоча вибір у них не надто. Багато хто вже там попрацював і злиняв. По-перше - робота на стайні не з приємно пахнучих, по друге - платять вони за неї не надто.... Не стоять до них черги "городських" на роботу. Моя подружка у них в офісі працює. Казала, що перевага міським, бо не мають дома контакту з худобою. Це дуже важливо, бо свині дуже схожі з людьми мають хвороби і в деяких свинячих хвороб людина може бути переносчиком. А так як у нас сьогодні сільське г-во абсолютно безконтрольне, ніяких прививок і т.д., то є небезпека, що так може статися. Ви собі уявляєте, що таке - забити через хворобу кілька тисяч поросят! Проте дщанці не врахуваи, щ у нас і міські хоч іноді, але контакт з худобою також можуть мати. Я наприклад до мами щотижня їжджу ))) І стайню боком не обходжу. ))))