ТОЛ - Нагле Даралове з Корна, Подивиться на Васю одного і на поведінку його на концертах чи в кліпах і подивіться на Девіса, адін куй...ТОЛ гавно...ацтой для малалеток...
Більшість гуртів косять грають під "когось" і ТОЛ не є винятком.Що слухаєм,те і граємоЦікаво як я подивлюсь на Прозорова одного(?)
.Вася Прозоров - маніакально-депресивний чувак,читаючи інерв"ю,то він т-ки ТОЛом живе.Цитата Васі :«ТОЛ» – это моя жизнь!!! Есть в мыслях: не будет «ТОЛ» – не будет меня… В свої молоді роки Джонатан Девіс так не "запалював" публіку,як Прозоров.Скоро всі гурти будуть під них(ТОЛ) косити.Схожість Прозорова і Девіса була,але Вася вже збрив свої дреди
і на сцені вони зовсім різні.
А про Хардкор для чого аффтар спитався , тіпа папантуватись вирішив чи так інтересно???
так не робити ж для кожного жанру нову тему.Сам подумай.І про Хард-кор почне йти дискусія
ТОЛ гавно...ацтой для малалеток...
Оцтой для малолеток-це Tokio Hotel
Atari Teenage Riot - digital hardcore
Ratos de Porao , Biohazard, The Mass, DRI, Blag Flag, Agnostic Front , Melt Banana
Сам дещо з того списку слухаю,але таке враження,що для тебе музика стоїть на одному місці і не рухається далі
футболці Корн чи Сліпнот чи шось в тому роді....
В мене самого батнік SLIPKNOT
може кагось образив,то соррі