І повір на розбещення все одно то б не змахувало.
Юра те що у 15 дівчинка веде себе як мудра досвідчена жінка і спокушає як у дорослих фільмах, це ще не означає що вона усвідомлює усі наслідки..навіть якщо вона конкретно впевнено хоче сексу - це ще не означає що вона , а не ти її розбещуєш...
Тут не варто читати літературку, ще й художню...
Раджу почитати кримінальний кодекс і якщо вже про літературку то психологічну або медичну, де пояснюється кожен рівень розвитку людини, як психологічний так і фізіологічний...
Я підтримую в думці Деревинку і Лалію - є однозначне, давно визначене поняття чому саме так а не інакше...
Чому у шість років в школу, а не в чотири, хоча дитина вміє вже і читати і писати, але психологічно не готова до колективу, чому у 11-13 це перехідний вік - бо йдуть гормональні зрушення в організмі, чому така поведінка саме через якісь визначені гормони, яких в відповідному віці більше і вони впливають на настрій, на оцінку і на інші речі, і чому саме після 18 це устаканюється, тому що урівноважуються і знання про світ, і гормони, і відповідний досвід, який дозволяє оцінювати ризики...
Тобто, коли дівчина оцінює ризики, як соціальні для себе (небажана вагітність, неодруження бо "кандидат" вже має зобовязання, як приклад, я вже не говорю, що про забезпечення і її розвиток в таких випадках ніхто не говорить апріорі) так і інші ризики (припустимо венерологічні, вплив контрацептивів на здоров'я і майбутнє материнство, як приклад)...
Тому, саме коли це відбувається не між підлітками, як (я погоджуюсь з Мей) це буває, а між дорослою людиною і підлітком - це і ввжається "розбещенням"
Те що ти Юрочка, обліко моралє - це одне
Але не усі такі